Denne podcast kan også ses som video på Youtube ved at klikke her
I en verden, der står over for stadig mere presserende klimaudfordringer, er behovet for bæredygtighed og grøn energi blevet central. Inden for fødevareindustrien, en af de mest energiintensive sektorer, bliver energioptimering og CO2-reduktion nøgleelementer for at imødegå disse udfordringer.
Fødevareindustrien står over for unikke udfordringer i forhold til energioptimering. Ifølge eksperter repræsenterer fødevaresektoren en tredjedel af industriens samlede energiforbrug i Danmark. Dette skyldes i høj grad behovet for opvarmning og køling af ingredienser under produktionsprocesserne. En afgørende faktor i overgangen til grøn energi er derfor at tackle disse energiintensive processer.
Podcasten har sponsoreret indhold.
Gæster:
Leif Nielsen, branchedirektør, DI Fødevarer
Kim Enevoldsen, salgsdirektør, Energioptimering og Co2 reduktion, Siemens
Vært:
Søren Vejby
Koncept:
Julie Brix
Produktion/redigering:
Martin Andersen
Christian Leo Andersen