Det virtuelle kontor er fremtidens arbejdsplads

Af:

At kunne arbejde effektivt uanset lokalitet og enhed er det nye ’must-have’ for virksomheder. Står det til VINCENTZ AS skal en virtuel løsning samle og integrere både telefoni, video og fildeling i samme applikation.

Frank Vestergren Vincentz, direktør for virksomheden VINCENTZ AS, som tilbyder FleXmobility Cloud® og MiTeam Meetings i samarbejde med Mitel.

Den virtuelle arbejdsplads har fået en særlig opmærksomhed under corona-pandemien. Det at vi alle nu skal kunne arbejde hjemmefra, uden at miste evnen til at kommunikere effektivt med vores kunder og forretningsforbindelser, er blevet et ’must have’ -scenarie for mange virksomheder.

”Muligheden at kunne arbejde og samarbejde virtuelt i virksomheden, giver rum for en fleksibilitet, som kommer medarbejder og virksomhed til gavn. Når vi arbejder i virtuelle teams, giver det os gode muligheder for at afvikle mere effektive møder,” siger Frank Vestergren Vincentz, direktør for VINCENTZ AS, der leverer FleXmobility Cloud® med Mitel MiTeam Meetings til dansk erhvervsliv, som en As-a-Service (cloudbaseret service, red.).

Før, under og efter mødet
Den cloudbaserede mødeløsning har derudover den fordel, at den skaber et virtuelt rum, deltagerne kan besøge og arbejde i både før og efter selve mødet, fordi alle informationer er samlet i en stream, der er tilgængelig for alle mødedeltagerne.

”Så snart mødeinvitationen er sendt ud, oprettes et virtuelt rum, som alle inviterede kan deltage i, og få adgang til oplysninger der kan være nyttige inden mødet: Hvem inviteres, dagsordenen, tidligere mødereferater, præsentationer og andre vigtige dokumenter, film, links og andre filer,” forklarer Frank Vestergren Vincentz.

Før mødet får deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, chatte, give afklaringer, vedhæfte filer osv. i det virtuelle rum. Med Mitel MiTeam Meetings tilbyder VINCENTZ AS en cloudbaseret multi-party-video mødeløsning som, i basisversionen, understøtter møder med op til 100 deltagere.

Alle enheder
Det virtuelle kontor fungerer ikke 100 procent, uden at være integreret i virksomhedens telefoniløsning, som enhver anden arbejdsplads i firmaet.

Derfor skal medarbejderens direkte nummer fungere som et såkaldt One-number, der virker på både fastnet- og mobiltelefon, så der altid benyttes samme telefonnummer, uanset om medarbejderen er på farten, arbejder hjemmefra eller er på kontoret. På samme måde skal status slå igennem ligegyldigt hvor medarbejderen arbejder og hvilken enhed der benyttes, så man ikke forstyrres under igangværende firmasamtaler eller møder.

Det klares med FleXmobility Cloud® – en mobil IP-telefoniløsning i Skyen, VINCENTZ AS leverer på baggrund af Mitel’s MiVoice Business platform for telefoni og multimediekontaktcenter, der leverer komplet funktionalitet til den virtuelle arbejdsplads.

FleXmobility Cloud® er et effektivt redskab, der fungerer på alle enheder, gør alle kommunikationsformer nemt tilgængelige og bringer UC&C (Unified Communications & Collaborations, red.) naturligt ind måden, vi vil kommunikere og samarbejde på fremtidens arbejdsplads.

Mødeapplikationen MiTeam Meetings er fuldt integreret i FleXmobility Cloud® løsningen, så mødefunktionen aktiveres med ét enkelt klik.

”Vi tilbyder med FleXmobility Cloud® én samlet Mitel-powered løsning, til møder, teamfunktionalitet og IP-telefoni, hvor alt fungerer fra én applikation, i stedet for flere,” siger Frank Vestergren Vincentz.

Sikkerhed og databeskyttelse
I FleXmobility Cloud® er al kommunikation ud af løsningen krypteret. Men følsomme og personlige data og dokumenter skal også beskyttes, når vores medarbejderstyrke arbejder i virtuelle møderum og fra hjemmekontoret.

MiTeam Meetings dokumentdeling er baseret på Mitel CloudLink, hvor data lageres sikkert og centralt, samtidig med det er tilgængeligt for autoriserede brugere.

Samme måde hver gang
”En moderne virtuel arbejdsplads skal understøtte en ensartet brugeroplevelse, fungere på samme måde og med samme skærmvisning, uanset hvorfra jeg arbejder. Ligeledes skal kunder, jeg taler med eller mine kollegaer, ikke mærke nogen forskel om jeg arbejder hjemmefra eller fra en arbejdsplads i firmaet. Og jeg skal have samme muligheder, når betjener opkald på min mobil, som når jeg gør det fra min computer,” siger Frank Vestergren Vincentz.

FleXmobility Cloud® og MiTeam Meetings er baseret på teknologi fra Mitel, som med mere end 70 millioner brugere i 100 lande, er en af de hurtigst voksende globale UC&C providere, den første provider der nåede 5 millioner globale cloud brugere og er anerkendt af Gartner som markedsleder fem år i træk. 

Se mere på

www.vincentz.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...