Sponseret indhold

Sæt hjemmet i et nyt lys

Gople er en meget dekorativ lampe i mundblæst glas og designet af danske BIG. Pris fra 2.981 kr.

Af:

Italienske Artemide har i snart en menneskealder været kendt for sine legende lampedesigns og innovative tilgang til belysning. Nu åbner helt nyt showroom i København.

Det er ikke altid, vi tænker så meget over det, men lys kan i høj grad være med til at sætte stemningen i hjemmet og på arbejdspladsen. Med den rette belysning kan man skabe overraskende effekter, der understøtter måden, de enkelte rum kan bruges på.

En af de belysningsproducenter, der er allerbedst til det, er italienske Artemide, der blev grundlagt i 1960. Alle produkterne bliver produceret på Artemides fem egne fabrikker i Europa, hvor grundlægger Ernesto Gismondi og hans stab gennem tiden skabt en stribe banebrydende designs. Flere af disse har endda fundet vej til samlingerne i museer såsom MoMA i New York.

Cremen af internationalt design
Grundfilosofien hos Artemide har altid været den samme: Man ønsker at udnytte teknologien til det yderste og tænker altid innovativt i forhold til anvendelsen af materialer og lyskilder.

Det gør man sammen med cremen af verdens førende arkitekter og designere, og trods deres forskellige tilgang til arbejdet, kan man godt fornemme en fælles Artemide-stil, der kan betegnes som både eksklusiv, højteknologisk og fabulerende – næsten legende.

BIG designer nye lamper
Sådan kan man også godt karakterisere den nye lampeserie Alphabet of Light, som danske BIG står bag. Bjarke Ingels og hans team har skabt et helt alfabet – og en række andre former – i en ny form for LED-rør, der leder tankerne hen på gammeldags neonrør. De er superfleksible og udmærker sig ved at afgive et fuldstændig ensartet lys.

En anden nyhed fra samarbejdet mellem BIG og Artemide er serien Gople, der består af både pendler, bord- og gulvlamper. Serien har et moderne designudtryk og udført efter håndværksmæssige traditioner i mundblæst glas.

Nyt showroom til april
Begge dele kan opleves i det helt nye Artemide showroom, der åbner i Bredgade til april. Her finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af de flere hundrede lamper i sortimentet. Der er stort set ikke det lysbehov, der ikke kan dækkes her – uanset om det er indvendigt eller udvendigt, på hjemmefronten eller arbejdspladsen.

Man tænker altid innovativt i forhold til anvendelsen af materialer og lyskilder

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Se mere på www.artemide.dk

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...