Naturtro laminatgulve forener praktik med æstetik

Handbrushed Pine White fra serien Woodstock har et naturligt mønster med en klar og unik overfladestruktur.

Af:

Tarkett har netop lanceret 33 nye laminatgulvdesigns med naturlige træ- og stenmønstre. Gulvene er en praktisk, slidstærk og støjsvag løsning til det moderne hjem.

Laminatgulvene er antistatiske og kan
uden problem kombineres med gulvvarme

Tarketts nye kollektioner af laminatgulve tilbyder en helt verden af muligheder for alle, der har lyst til at skifte stil i hjemmet. Du finder hele 33 spændende træ- og stenmønstre i forskellige stilarter og strukturer, og de kan benyttes i alle hjemmets rum og matcher et væld af stilarter.

Alle designs består af slidstærke gulve, der imødekommer behovene hos fx børnefamilier, for hvem rengøringsvenlighed og holdbarhed er i centrum.

Så tæt på træ som muligt
Tarketts trælaminatgulve kommer med matte overflader, der sammen med den naturtro træstruktur, giver følelsen af ægte træplanker. Nogle af de nye designs findes også i flotte 2-meters planker i Long Boards-kollektionen, der tilføjer et særligt eksklusivt udtryk til rummet.

Gulvene består af 80 procent træ og er dermed så tæt på ægte trægulve, som man kan komme, når man taler om laminatgulve. Kollektionen SoundLogic, som flere af de nye designs hører under, er derudover det mest støjsvage laminatgulv pga. den lyddæmpende bagside. I denne serie findes blandt andet et mønster, der giver en fornemmelse af et ægte fyrretræsgulv.

Lamin’Art: Marmor, granit og sildeben
En anden nyhed i rækken af laminatgulve er kollektionen Lamin’Art, der findes i både marmor-, granit- og klassiske sildebensmønstre. Laminatgulvene er antistatiske og kan uden problem kombineres med gulvvarme.

Gulvet er lette at montere, da det gøres med et limfrit kliksystem – og det kan med fordel lægges ovenpå allerede eksisterende gulve, så længe disse blot er faste og plane.

Miljøvenlighed i centrum
Tarkett har produceret gulv i Sverige siden 1886 og er en af verdens største gulvfabrikanter. Her arbejder man langsigtet med bæredygtighed og har siden 2011 anvendt principperne for Cradle to Cradle® til at skabe gulvløsninger. Samtlige af de nye laminatgulve er PEFC-certificerede for miljøvenligt og ressourceeffektivt skovbrug.

Se mere og find nærmeste forhandler på

www.tarkett.dk eller følg med på
Instagram @tarkett_danmark

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...