Sponseret indhold

ILVA præsenterer to stiluniverser

Nordic Essentials: Richmond spisebord i olieret egefinér og ben i olieret massiv eg.

Af:

Hos ILVA kan du få opfyldt alle dine indretningsdrømme – uanset om du er til rene linjer i stiluniverset Nordic Essentials, eller ønsker et mere internationalt udtryk i New Traditions.

Foråret er det perfekte tidspunkt til at puste lidt nyt liv i indretningen af boligen. Med lyset kan man se tingene påny og måske overveje en ny sofa, et nyt spisebord – eller måske er det på tide med nogle nye accessories og farver. Alt det og mere til kan ILVA hjælpe med.

I år har mange af ILVA’s nyheder det organiske formsprog til fælles – i alt fra møbler, tæpper og tekstiler, til lamper, vaser og urtepotter. For at gøre det hele lidt nemmere har man dog delt kollektionen op i to forskellige stiluniverser, Nordic Essentials og New Traditions.

New Traditions: Petri sofa Fås i flere forskellige farver. Kampagnepris 6.999kr. Spar 2.000 kr. 

Nordic Essentials
Nordic Essentials er essensen af den minimalistiske, nordiske stil som vi kender så godt herhjemme. Den er kendetegnet ved et rent udtryk, der hylder håndværksmæssige traditioner og dyrker materialer som træ, naturfibre, rattan, filt og uld.

Farvetonerne er sarte – lyst træ, havblå, grå og hvid, der tilsammen bidrager til det skandinaviske udtryk. Som kontrast er der bl.a. sildebensmønstre og forskellige, grafiske linjer og elementer.

New Traditions
New Traditions er en stilart inspireret af en mindre kendt side af 70’erne, hvor der fandt en sammensmeltning af komfort og luksus sted. Møblerne er skabt i runde former med dybe farver som sennepsgul, brændt orange og midnatsblå.

Materialerne er velour, fløjl, læder og mørkt træ. Overflader i marmor og fyldige ryatæpper komplimenterer de prominente møbler, mens detaljer i messing skaber kontrast til de dybe farver. Tilfør lidt håndlavet keramik i riflede mønstre, og du har et fuldendt udtryk, der signalerer internationalt luksushotel.

I år har mange af nyhederne det organiske formsprog i centrum

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Find selv dine favoritter i et af de 41 danske ILVA bolighuse eller på www.ilva.dk

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...