Sponseret indhold

Håndbyggede møbler er et hit

Her fremstilles den klassiske sofa MH2225. Du får 25 års garanti på stellet og kan bl.a. vælge betræk af svanemærket stof.

Af:

På Mogens Hansens fabrik nær Aarhus lever møbelhåndværket i bedste velgående. Siden 1961 har man produceret sofaer og lænestole af højeste kvalitet og efter individuelle mål.

Mogens Hansen DENMARK er et af de forsvindende få steder tilbage herhjemme, hvor man producerer møbler fra bunden af og efter klassiske dyder. Her bærer man arven videre fra 1960ernes guldalder, hvor der var en hel skov af snedkerier og møbelproducenter i Danmark. De producerede funktionelle møbler af høj kvalitet til kræsne kunder i ind- og udland, der var vilde med kombinationen af funktionalitet og Danish Design.

Håndværket lever videre
Mogens Hansen DENMARK er specialister i håndbyggede sofaer og lænestole af højeste kvalitet. Her ser man det som en nødvendighed at holde produktionen på egne hænder, fordi man derved nemmere kan sikre et bæredygtigt og langtidsholdbart produkt til kunderne. ”I et konkurrencepræget marked arbejder vi hver dag målrettet på at blive ved at holde produktionen på dansk grund”, siger Christoffer la Cour, der er forretningsudvikler hos Mogens Hansen DENMARK.

“Det kræver omfattende teknisk kunnen og kompetence at producere i Danmark, men gevinsterne er store. Vi fremstiller alt efter ordre, så man får altid et unikt møbel. Og så gør det os fleksible, så vi kan tilpasse alle vores mål til den enkelte kundes behov. Vores læderskæreri og systue er helt afgørende for kvaliteten af vores lædermøbler, for hvert eneste stykke læder er unikt og skal forarbejdes forskelligt. Det kræver stor erfaring, og derfor er vi glade for, at vi har en så kvalificeret medarbejderstab, hvoraf nogle har været med i op til 30 år”, siger Christoffer la Cour.

Med på 3 Days of Design
Mogens Hansen DENMARKs sortiment tæller en række tidløse klassikere i afdæmpede designs, men på den kommende 3 Days of Design-festival i København i maj måned har man valgt også at kigge lidt fremad. Man præsenterer således to nye, arkitekttegnede møbler, som skiller sig lidt ud fra de velkendte modeller.

“Vi er som altid repræsenteret hos vores københavnske forhandlere, men derudover bliver vi en del af den kuraterede fællesudstilling i Odd Fellow palæet. Her vil man kunne opleve to af vores radikalt nye møbeldesigns, og dem venter vi os meget af”, siger Christoffer la Cour.

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...