Det intelligente toilet vinder frem

Af:

Douchetoiletterne er et af de elementer, der virkelig er på vej frem

Danskerne ønsker stadig mere komfort i badeværelset. Med Duravits nye SensoWash® Starck f douchetoilet kan du selv indstille alt fra sædevarmen til vandstrålens styrke.

Danskernes badeværelser udvikler sig i disse år. Inspireret af bl.a. internationale luksushoteller rykker elementer som boblebade og douchetoiletter ind, og det skal ikke blot være komfortabelt og funktionelt – det skal også se godt ud.

En af de store leverandører af badeværelsesindretning er tyske Duravit, der især mærker en stigende interesse for intelligente designerløsninger, forklarer Duravits danske direktør Søren Rasmussen: “Vi har set en wellnessbølge skylle ind over landet de senere år, hvor forbrugerne ønsker sig individuelle og eksklusive løsninger i badeværelset, og douchetoiletterne er et af de elementer, der virkelig er på vej frem”.

Nyt design fra Philippe Starck
Duravit har gennem flere år tilbudt forbrugerne en komplet produktserie designet af Philippe Starck, og i år er den blevet udvidet med det optimerede douchetoilet SensoWash® Starck f. Philippe Starck er Duravits husdesigner, og bag hans rene linjer gemmer sig et højteknologisk vidunder af et toilet, der ikke blot kan skylle og lufttørre, men også har sædevarme og indbygget sensor, så sædet åbner af sig selv, når du nærmer dig. Og det hele kan fjernbetjenes og indstilles efter behov.

“Det ligner et almindeligt, væghængt toilet, men det kan så meget mere. Skal man have hele pakken, er prisen omkring 3-4 gange så høj som et standardtoilet, men flere og flere ser fornuften i at vaske sig, når man har været på toilettet. Vores erfaring er, at når først man har prøvet den komfort, det giver, går man ikke tilbage til et almindeligt toilet igen”, forklarer Søren Rasmussen.

Du kan opleve nyhederne i det nye showroom i Århus – eller se mere og find nærmeste forhandler på

www.duravit.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...