Sponseret indhold

A design state of mind

Af:

Interview med Signe Byrdal Terenziani: Kvinden bag 3 Days of Design

Hvordan fik du ideen til 3 Days of Design?
For 8 år siden kom jeg hjem til Danmark efter 20 år i Milano og fik arbejde som marketingchef hos Montana. I Milano har de en af de mest interessante møbelmesser i verden, der foregår i hele byen og ikke i et messecenter, som den slags normalt gør. På den måde kan man komme bag facaden og se, hvordan designere og møbelproducenter rent faktisk arbejder – det er lidt som at blive invitere hjem i privaten. Det syntes jeg var meget inspirerende og spændende, og jeg tænkte, at det var ærgerligt, at vi ikke havde noget lignende i København. Jeg fik Montana og tre andre virksomheder med på ideen, og det var sådan det startede i 2014.

Hvordan har messen udviklet sig over årene?
Vores udgangspunkt har altid været nonprofit, så vi er ikke til for at tjene penge, og derfor vokser vi også kun, når det giver mening. Vi er på syv år gået fra 4 udstillere til næsten 200, men vi kunne have været tre gange så mange. Vi er selektive med nye deltagere. Man skal have noget på hjerte og været passioneret omkring sit fag og sine produkter – det er ikke en salgsmesse, det er en inspirerende festival for alle.

Er der et særligt tema i år?
Ja, vi arbejder ud fra et tema omkring bæredygtighed og cirkulær økonomi. Ikke nødvendigvis alle steder, men det betyder meget for mange af udstillerne, og vi sørger for at belyse det ved bl.a. vores talks på Designmuseum Danmark.

Hvad er nyt i år i forhold til tidligere?
Vi er blevet 40 flere deltagere og har udvidet med to helt nye områder; Refshaleøen og Nordvest. Og så har vi skabt en ny, central HUB på Designmuseum Danmark, hvor man bl.a. kan købe transportbilletter, merchandise og mad og drikke. Det er også her, vores talks bliver afholdt, og hvis man vil benytte sig af vores transportsystem, stopper alle bilerne her.

Hvad forventer du dig af i år?
Jeg håber, vi kan inspirere og glæde vores gæster med nogle gode oplevelser. Vores deltagere er passionerede folk, og jeg håber det smitter – man må gerne blive lidt rørt undervejs.

Sådan får du mest ud af 3 Days of Design
– Signe Byrdal Terenzianis 3 bedste tips

1. Oplev byen. Prøv at komme rundt i de forskellige hjørner af København, hvor der er events. Er det for langt at gå, så gør brug af vores transportsystem – på den måde kan du komme hurtigt omkring.

2. Forbered dig. Vi har lavet en app, hvor man kan se ruter, steder og events. Det kan være en rigtig god ide at lægge en plan, for der er mange muligheder.

3. Giv dig god tid. Sørg for at lægge lidt luft ind i programmet, for du kan nemt falde i snak med nye mennesker, blive fanget af mødet med en designer eller måske få lyst til at blive hængende til en talk eller workshop.

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...