Italiensk luksusmode i hjertet af København

I stueetagen finder du herretøjet – alt fra casual cashmere-sweaters til eksklusive habitter.

Af:

BINDESBØL på Kgs. Nytorv har ikke blot landets fineste udvalg af eksklusive italienske brands til mænd og kvinder – butikken kan også byde på hyggelige rammer med egen bar, et erfarent og servicemindet personale samt en af byens bedste udsigter.

Det er på mange måder det perfekte møde mellem Italien og Danmark, du finder i multibrand-butikken BINDESBØL på Kgs. Nytorv. Her har man nemlig i 12 år specialiseret sig i at hente et håndplukket udvalg af de allerbedste italienske brands hjem til kræsne danske kunder af begge køn.

Bag butikken står ægteparret Michael Steen Larsen og Pia Ellersgaard Larsen, der satser på at tilbyde kunderne et spændende sortiment af høj kvalitet. Det betyder, at du finder alt fra store brands som Moncler, ETRO, Ermenegildo Zegna, Brunello Cucinelli og Missoni, til mindre producenter, der specialiserer sig indenfor en enkelt varegruppe.

“Vi rejser til Milano mange gange om året og udvælger personligt de styles, som vi ved passer til vores danske og skandinaviske kunder. Vi har mange faste kunder, så vi er nødt til at kunne præsentere dem for ny inspiration, og derfor kommer der hele tiden nye mærker til”, siger Michael Steen Larsen.

Højt til loftet
Stueetagen i BINDESBØL er helliget herrerne, og der er bogstaveligt talt højt til loftet her. Her er der alt fra luksuriøse cashmere-sweaters fra Brunello Cuccinelli og håndlavede krokodilleskindssko fra Santoni, til vinterjakker fra Moorer og habitter fra Ermenegildo Zegna og Pal Zileri. Der tilbydes også made to measure service på habitter og skjorter, og her er det Jesper Petersen, der med 20 års erfaring tager mål hver dag.

“Vi kan mærke, at kunderne sætter pris på, at vores varer ikke er køb og smid-væk, men i stedet klassiske, tidløse styles, der kan holde længe og giver glæde hver eneste dag”, siger Michael Steen Larsen.

Kunderne kommer både fra København og resten af Danmark, og så er der mange udenlandske turister, der lægger vejen forbi. “Vi møder mange foodies, der rejser til København efter de store smagsoplevelser på byens restauranter, og de værdsætter også modetøj af høj kvalitet”.

BINDESBØL’s facade ud til Kgs. Nytorv.

Hyggesnak i baren over en espresso
På anden sal finder du dameafdelingen, der lige har indrettet et ETRO Corner, hvor de præsenterer de smukke og farverige kollektioner. Det er også heroppe du finder baren, hvor du kan tage en pause undervejs i shoppingen.

“Vi vil gerne skabe byens hyggeligste shoppingoplevelse, så det skal føles som at være gæst i dine venners hjem. Der kommer mange par og shopper sammen, og så kan de undervejs sætte sig i de bløde stole og læse avisen eller få en sludder med os i baren, så giver vi en kop kaffe eller et glas vin”, forklarer Pia Ellersgaard Larsen. Hun oplever, at mange kunder også mødes med deres venner herinde, når de alligevel er i byen.

At BINDESBØL er et godt mødested, er også tydeligt ved de mange events, som butikken afholder. Da Hotel d’Angleterre eksempelvis tændte juleudsmykningen i slutningen af november, fejrede man det med bobler og kransekage til kunderne. Arrangementerne ligger typisk om lørdagen, og senest har der bl.a været events med James Bond-tema, pigeaften med stylist og show samt vinsmagninger.

Du kan holde øje med de kommende events ved tilmelding på nyhedsmail via hjemmeside, eller via Instagram og Facebook.

Se mere på

www.bindesboel.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...