Sponseret indhold

Konsulenthuset der tog sin egen medicin

Af:

Hos konsulenthuset AlfaNordic har de selv oplevet samarbejdet på tværs af branchen gennem opkøbet med A-Consult. Det styrkede konsulenthus leverer tilpasset rådgivning og skræddersyede løsninger til Life Science industrien samt uddanner store som små organisationer i at omdanne paragraffer til løsninger.

Flemming Lindeløv, bestyrelsesformand hos AlfaNordic.

Der summer af viden på gangene hos konsulenthuset AlfaNordic, som efter opkøbet har 100 akademikere samlet under et tag. Konsulenterne er klædt på til at bistå hele Life Science branchen med at skabe varige løsninger, der er i compliance med myndighedernes krav og den enkelte virksomheds behov. AlfaNordic arbejder blandt andet inden for Pharma, biotek, medicinsk cannabis, kosttilskud, kosmetik og medicinsk udstyr.

– Vi valgte at opkøbe, fordi vi møder et marked og en branche i forandring, hvor der er behov for hurtig omstilling, at kunne implementere data, samarbejde på tværs af sektorer samt at kunne skalere op og ned. Det kræver en mange facetteret palette af ydelser, som vi har samlet i det nye AlfaNordic, forklarer Flemming Lindeløv, der er bestyrelsesformand hos AlfaNordic, og han uddyber:

– Vi leverer både skræddersyede rådgivningsløsninger, uddannelse og interim-ydelser. Vi taler med virksomheder af alle typer, i alle størrelser og faser af udvikling. Uanset hvor virksomheden er i sin udvikling, kan vi hjælpe med at lykkes.

Hent konsulenthjælp efter behov
Nogle virksomheder ønsker ”kun” hjælp til at få overblikket over hvordan de kommer frem til deres mål og hvilke trin der indgår i den proces fra a til z, andre vil have hjælp til udvalgte trin i arbejdet.

Andre igen vælger den fulde løsning med hele rådgivningspakken og praktisk hjælp til opgaveløsning på alle trin i processen. Med opkøbet tilbyder AlfaNordic netop en bred vifte af ydelser, der blandt andet kan styrke de interne konsulenter. De arbejder typisk ude hos de store virksomheder, men tænker måske ikke på muligheden for at hente rådgivningen ude fra.

Hos de mindre virksomheder vil behovet typisk være at få ekstern rådgivning til komplekse områder i stedet for selv at ansatte en medarbejder. Og efter forløbet sikrer AlfaNordic Academy, via uddannelse af medarbejderne, at virksomhederne bliver selvkørende.

Rådgivning på tværs af brancher
Et af de tværfaglige områder, hvor AlfaNordic har rådgivet, er indenfor området medicinsk cannabis. Dyrkerne af medicinsk cannabis, som typisk kommer fra frugt- og grøntproduktionen, møder pludselig alle de regulatoriske krav fra den farmaceutiske verden, som kræver en omstilling. Andre tværfaglige områder kan være implementeringen af data og robotter samt kunstig intelligens, som radikalt forandrer arbejdsprocesserne, når virksomhederne begynder at se sig selv som datadrevne.

– Vi hjælper med alt fra a til z – og arbejder på tværs af fagligheder. Internt nyder vi at kunne ”ringe til en ven”. Eksternt kan vi skabe løsninger, der fungerer i praksis – ikke kun for kvalitetsafdelingen, men også hos kollegerne i den regulatoriske afdeling og dem i produktionen, forklarer Flemming Lindeløv.

– Vi oplever også at virksomhederne outsourcer opgaver til os f.eks. hele eller dele af pharmacovigilance, hvor vi går ind og finder en skræddersyet løsning til den enkelte virksomhed, forklarer Flemming Lindeløv.

Konsulenterne hos AlfaNordic rejser også gerne med ud i verden og løser opgaverne både på strategisk og praktisk niveau, så der er styr på de regulatoriske processer, og den daglige drift er sikret.

Læs mere om AlfaNordic og alle muligheder, når virksomhederne skal lykkes på www.alfanordic.com. Læs også om AlfaNordic’s inspirationsmøder, som finder sted 6-8 gange om året.

AlfaNordic har 100 medarbejdere (2018). Vi består af AlfaNordic A/S , herunder det der tidligere hed A-consult, der ud over rådgivning leverer interne konsulenter til life-science industrien og AlfaNordic Academy, der bla. har et talent program samt en kursusafdeling.

Sammen hjælper vi Life Science industrien med at skabe løsninger der fungerer i praksis.

AlfaNordic er ejet af Henrik Linnemann og Thomas Meldgaard Petersen og har Flemming Lindeløv som bestyrelsesformand.

Læs mere på www.alfanordic.com

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Mærsk-Tårnet_Foyer_2015_04
Universitetets innovationskraft skal være til gavn for flere 
De studerende skal have mere innovation med i bagagen, og forskningen skal i endnu højere grad bidrage til samfundet, sådan lyder missionen...
Peder Søgaard-Pedersen_3371
DI: Sæt turbo på ny life science strategi
Life science industrien har brug for de bedste vilkår, hvis virksomhederne fortsat skal kunne bidrage til behandlingen af det stigende...
AbbVie_Thea_Larsen_0046_V2
Afhospitalisering kan styrke sundhedsvæsenet
Den historiske krise i det danske sundhedsvæsen kan afhjælpes ved at flytte behandling fra sygehusene til det nære sundhedsvæsen eller...