Unik indretningsbutik i Birkerød

Af:

Mange møbelbutikker har det med at ligne hinanden, men sådan er det ikke hos Interieur & Design i Birkerød. Her har indehaver René Breck skabt et personligt univers af møbler og brugskunst fra ind- og udland.

Vi tager gerne hjem til kunderne og laver   indretningsforslag

Det er ingen hemmelighed at bolig- og indretningsbutikker har det svært i disse år pga. danskernes lyst til at købe på nettet. Men det kan nu faktisk være en god ide at besøge de fysiske butikker.

Ikke blot for at opleve møblerne i den virkelige verden, men også for at blive inspireret af de erfarne møbelfolk, der bruger deres tid på at udvælge de mest spændende møbler og indretningsgenstande – og som elsker at formidle deres passion videre til kunderne.

Indehaver René Breck har været i branchen i 25 år.

En inspirerende oplevelse
Sådan et sted er Interieur & Design på Kongevejen i Birkerød, hvor indehaver René Breck gør en dyd ud af, at det skal være en oplevelse at komme ind i butikken.

De store, lyse lokaler rummer alt fra elegante stole og designerlamper til skræddersyede sofaer og spiseborde, der er stilfulde tæpper, plaider og puder, og du kan endda også få lavet gardiner eller få ombetrukket dine møbler. Sammen med et fint udvalg af kunstværker og unika-genstande giver det mange muligheder for at skabe din helt egen indretning.

”Jeg rejser meget i bl.a. Frankrig, Italien og Belgien, hvor jeg håndplukker møbler, som man ikke finder andre steder, og så sætter vi det sammen i inspirerende miljøer. Derfor kan vi tilbyde unikke indretninger til dem, der gerne vil have noget, som naboen ikke har magen til”, forklarer René Breck, der har været i branchen i 25 år.


Masser af belysning
Nogle af mærkerne i butikken vil dog være velkendte for de designinteresserede, bl.a. Jens Juul Eilersen, Missoni og Søren Lund, og de står side om side med bl.a. elegante træborde fra Bruunmunch, specialbyggede sofaer fra Wendelbo Design og spisebordstole fra hollandske Label & Jess.

Der er også altid et stort udvalg af lamper i butikken, og især nu hvor vi går ind i de mørke måneder, er det måske værd at se på, hvad god lysindretning kan gøre ved et rum.

“Vi kan mærke, at kunderne er begyndt at fokusere mere på lys, mere end tidligere. Vi fører bl.a. Floss, Luceplan og Secto, og så har vi nogle virkelig dekorative lamper i birketræ fra finske Showroom Finland”, forklarer René Breck, der åbnede butikken i 2011 og udvidede den for tre år siden.

Få personlig indretningshjælp
Udover de mange fine møbler og de inspirerende miljøer, så er det, der trækker kunder til Interieur & Design fra det meste af Nordsjælland, såmænd René Breck og hans medarbejdere selv. Med så mange år i branchen, og med den personlige passion for indretning, kan de noget, som du ikke finder på nettet.

“Det handler meget om rådgivning. Vi tager også gerne hjem til kunderne og laver indretningsforslag. Det kan være, at folk vil have en ny sofa eller og måske lavet lidt om i indretningen. Alene det at få nogle andre øjne på, kan gøre en forskel – især fordi vi har så meget erfaring. Vi laver typisk et par forslag til kunderne, som vi så kan tale ud fra. Det er en del af det, vi kalder god, gammeldags service. Hvis vi skal bruge en time eller to hos kunden, så gør vi gerne det”, siger René Breck.

Se mere på

www.interieur-design.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...