Rosborg Møbler har vokseværk

Det 1.200 m2 store showroom i Hadsten åbnede i 1966, og Børge Mogensen var med til at designe de synlige mursten og og det gennemgående lysindfald.

Af:

Rosborg Møbler i Hadsten har udviklet sig fra at være et klassisk møbelhus til også at være en alsidig webshop. Sidste år kom desuden en butik i hjertet af Aarhus til, så nu er der mange måder at handle hos Rosborg på.

Da Børge Mogensen i 1969 skulle udstille sine møbler, valgte han at gøre det i Rosborg Møbler i Hadsten. Og i 1976 gjorde Hans J. Wegner det samme. Hvorfor?

Fordi grundlæggeren Akton Rosborg havde en stor kærlighed til dansk møbeldesign, og hans forretning var det perfekte udstillingsvindue for de store danske designere og deres ikoniske møbler.

Vi deltager året rundt i internationale møbelmesser, hvor vi har et skarpt blik på de nyeste trends

Masser af dansk og internationalt design
Det er det stadig, men i dag har Rosborg Møbler udvidet sortimentet, så det 1.200 m2 store møbelhus i Hadsten byder på alt inden for designermøbler, belysning og boligtilbehør fra leverandører som Carl Hansen & Søn, Erik Jørgensen, Flos, Fredericia, Fritz Hansen, Finn Juhl, Louis Poulsen, Montana, Naver Collection, PP Møbler og mange flere.

I december sidste år åbnede man desuden en mindre butik i hjertet af Aarhus, lige ved siden af Magasins p-hus på Åboulevarden. Samtidig kan Rosborgs designunivers opleves på den omfattende webshop, hvor hele sortimentet kan ses og købes.

”Vi har gennemgået en transformation, hvor vi har udviklet os fra at være et klassisk møbelhus til også at være et online møbelhus med et bredt sortiment. Vi deltager året rundt i internationale møbelmesser, hvor vi har et skarpt blik på de nyeste trends og tendenser. Derfor henvender vi os i dag både til dem, som ønsker klassiske møbler, og dem som er til nye og internationale brands som &tradition, HAY, Gubi, Vitra og Zanotta”, siger Niels Hultmann, der er en del af trekløveret bag Rosborg Møbler.

De to andre er Alec Enevoldsen og Rasmus Ernstorn, og tilsammen glæder de sig over at føre den hæderkronede virksomhed fra 1966 ind i fremtiden.

Hjælp til indretningen
Ud over at forhandle designermøbler tilbyder Rosborg Møbler desuden også indretningshjælp, så hvis du har brug for inspiration til at skabe et funktionelt og smukt hjem, kan indretningskonsulent Merethe Nygaard hjælpe dig.

“Jeg tager gerne ud og besøger kunderne for at få et indtryk af rummene og lysindfaldet, og her møder jeg både dem, der flytter i hus eller lejlighed for første gang, og dem der har boet i den samme bolig i 50 år. Nogle gange kan opgaven løses med en stregtegning, men det vigtigste er at lægge en plan og finde ud af, hvilke møbler man skal prioritere i sit hjem”, forklarer Merethe Nygaard, der har mere end 20 års erfaring med indretning og styling.

Se mere på

www.rosborgshop.dk

Trekløveret bag Rosborg Møbler: Alec Enevoldsen, Rasmus Ernstorn og Niels Hultmann.

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...