RAIS tilbyder nu stort udvalg af gaspejse

Du kan med fordel

Af:

Danske RAIS har udviklet et bredt sortiment af gaspejse til de danske husstande. Så nu kan du selv vælge, om du vil skabe hygge og varme med gas eller brænde.

Flere og flere forbrugere har de senere år efterspurgt gaspejse af høj kvalitet, og det har nu fået RAIS til at udvide sortimentet med et bredt udvalg af gaspejse. RAIS er dermed den første af de store producenter, der kan tilbyde et komplet program af intelligente og danskproducerede gaspejse som supplement til de traditionelle pejse og brændeovne.

“Vores oplevelse er, at forbrugerne først og fremmest ønsker bare at kunne hygge sig ved flotte flammer i boligen – mere end de ønsker decideret opvarmning. En anden stærk trend er, at det gerne må være nemt og bekvemt. Med en gaspejs kan man tænde og slukke og skrue op og ned med fjernbetjeningen eller sin smartphone. Andet behøver man ikke at gøre, når først ovnen står klar – nemmere bliver det ganske enkelt ikke”, siger direktør for RAIS, Henrik Nørgaard.

Masser af muligheder
Det nye sortiment fra RAIS tæller 10 fritstående gasbrændeovne og hele 16 forskellige pejse til indbygning. For de fritstående ovnes vedkommende kan du endda selv vælge farve, højde, lågetype, håndtag og meget mere, så du kan få ovnen til at matche indretningen.

RAIS har generelt valgt at videreudvikle på sine vel- og anerkendte designs, så umiddelbart er det ikke til at se forskel på de to forskellige former for brændeovne. Til gengæld kan du nu helt selv at vælge, om du ønsker at fyre med træ eller gas.

En renere forbrænding
Den nye generation af gaspejse kan brænde både naturgas, bygas, flaskegas og biogas, så de kan installeres i stort set alle boliger. Forbrænding af gas udleder næsten ingen sundhedsskadelige partikler – og så slipper du helt for besværet med brænde, optænding og aske.

Og hyggeværdien – den er den samme, forsikrer Henrik Nørgaard: “Der er tale om moderne teknik og design, der giver helt nye muligheder for at skabe hyggelige og varme flammer i hjemmet. Teknologien er blevet så god, at flammebilledet har både dybde og variation – ilden brænder rigtig, rigtig flot”.

De mange nye gaspejse fra RAIS er allerede nu klar hos de danske forhandlere.

Se mere på

www.rais.com

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...