Personlige køkkener er in

Af:

Hos Multiform oplever man, at danskerne eksperimenterer som aldrig før med deres drømmekøkkener: Metaller, natursten, tonet træ og et væld af varme jordfarver kombineres til unikke udtryk.

Det er ikke kun ude i naturen, at efteråret byder på varme farver lige nu, også de danske køkkener er ved at skifte kulør. Det klassiske hvidt-i-hvidt skiftes for tiden ud med bl.a. mønstrede natursten, messing, røget eg, gråtoner og varme jordfarver, når boligens hjerte renoveres.

Det oplever man i hvert fald hos en af landets største producenter af eksklusive snedkerkøkkener, Multiform.

“Der er en større åbenhed for ideer, end jeg har set i 20 år. Folk er ikke længere bange for at kombinere farver, naturtræ og metaller. Vi er i dén grad på vej væk fra det konforme og ensartede”, forklarer Lene Halse Hornemann, der står bag Multiform Design Center i København.

Personlighed i køkkenet
Der investeres generelt meget i drømmekøkkener i disse år, og det handler ifølge Lene Halse Hornemann om, at vi ønsker at forkæle os selv.

“Folk går rigtig meget op i deres køkkener i dag. Det kan godt være, at vi har travlt i løbet af ugen og køber mad ude, men i weekenderne vil vi gerne forkæle os selv og lave god mad – og så skal rammerne være til det”.

Det betyder også, at de hårde hvidevarer skal være i orden. Tendensen er, at hvidevarerne bliver mere og mere intelligente, så opvaskemaskinen fx selv kan dosere sæbe, emhætten kommunikerer med kogepladen og køleskabets låger får servomotor, så de åbner nemt og elegant.

“Og så er vi ved at gå helt væk fra kompositmaterialer. Folk vælger de ægte, levende materialer, fordi de har glød og personlighed. Fordelen ved natursten er også, at ikke to er ens – og ingen ønsker et køkken magen til naboens”, mener Lene Halse Hornemann.

Skræddersyede løsninger
Alle Multiforms køkkener skræddersys til den enkelte kunde på snedkeriet i Kibæk, hvor man har oparbejdet årtiers erfaring med at skabe unikke køkkenløsninger med en kombination af moderne maskinarbejde og klassiske håndværksteknikker.

Og det er ikke kun private, der nyder godt af erfaringen, for Multiform bliver også involveret i flere og flere virksomhedsindretninger og projektbyggerier.

“Multiform har blandt andet været med til at indrette de luksuriøse projekter Sivholm og Tuborg Strandeng, hvor nogle af landets dyreste lejligheder er blevet solgt for nyligt”, siger Lene Halse Hornemann.

Se mere på

www.multiform.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...