Pejse-Centret – varme siden 1855

En gaspejs kan fjernbetjenes og er nem at bruge i dagligdagen.

Af:

En brændeovn kan både sprede hygge og spare penge på din varmeregning. Bliv klogere på den rigtige løsning til dine behov i Danmarks ældste specialbutik for pejse og brændeovne.

Der er noget meget basalt ved varmen og stemningen foran en brændeovn. Synet af flammerne kan virke næsten hypnotiserende, og varmen har en helt anden behagelig intensitet, end fra andre varmekilder.

Derfor er der stadig mange danskere, der sværger til brændeovne – både når der skal hygges, og når hjemmet skal varmes op.

Besøg en ægte fagmand
Mangler du en brændeovn til at sprede varme og hygge, er det værd at besøge Danmarks ældste specialbutik på området, Pejse-Centret, der tidligere lå i Dronningens Tværgade, og som nu har ligget i Hellerup de seneste 14 år.

Her har man nemlig masser af erfaring med alt fra pejseindsatse og brændeovne, til den nye trend gaspejse – og har dermed en solid indsigt i, hvilken løsning, der egner sig bedst i hver enkelt situation.

”En brændeovn, pejseindsats og gaspejs har forskellige egenskaber, som det er værd at vide noget om, før man installerer. Måske har man mest brug for en gaspejs, der starter ved et tryk på fjernbetjeningen og nemt kan reguleres til det ønskede varmeniveau. Vi vurderer altid behov og installationsmuligheder og rådgiver ud fra vores mangeårige erfaring – enten i forretningen eller hjemme hos kunden”, siger indehaver Jan Nielsen, der så småt er ved at forberede et generationsskifte, så sønnen Ulrich Nielsen som 5. generation kan overtage butikken.

Bliv uddannet fyrmester
Hos Pejse-Centret er man meget opmærksomme på at klæde kunderne godt på i hele processen. Det gælder ikke mindst ved større projekter, hvor kunden skal planlægge, købe og have monteret eksempelvis en brændeovnsindsats eller gaspejs, der kan ses fra begge sider og skaber hygge i flere rum på én gang.

Her kan Pejse-Centrets montører være med hele vejen fra idé og tanker om projektets udseende og egenskaber til færdigt arbejde. Og så kan du endda også få alle de små tips og tricks, der gør livet med en brændeovn eller gaspejs nemmere og sjovere.

Eksempelvis får du, hvis du handler brændeovn i forretningen, et tilbud om at blive uddannet ”fyrmester”, så du altid kan tænde korrekt op og få fuldt udbytte af din nye ovn.

“Rigtig mange mennesker har ikke sat sig tilstrækkeligt ind i, hvordan man tænder op og fyrer ordentligt. Og der er både god økonomi og godt miljø i at lære fyringsteknikkerne at kende. Især fordi der er sket en kolossal udvikling på området for brændeovne de senere år. Så hvis man ønsker at sikre at ens nuværende brændeovn fungere optimalt, står vi klar til at hjælpe”, siger Ulrich Nielsen.

Se mere på

www.pejse-centret.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...