Nyt VOLA-showroom i Aarhus

Af:

Med showroomet på Kystvejen kommer VOLA på sin vis hjem til Aarhus, hvor producenten holdt til frem til 1999. Nu kan aarhusianerne glæde sig over at opleve både nye og klassiske armaturer.

VOLA er i dag repræsenteret over hele verden

Godt design skal ikke blot ses på billeder, men også nærstuderes med fingrene og øjnene. Derfor satser VOLA i disse år på at udvide antallet af showrooms verden over, sådan at alt fra nysgerrige forbrugere til professionelle arkitekter ved selvsyn kan danne sig et indtryk af de VOLA’s brede sortiment.

Hjem til Aarhus
Nyeste skud på stammen af VOLA showrooms åbnede i april i år på Kystvejen i Aarhus, hvor man er flyttet ind sammen med lampeproducenten Louis Poulsen. De to traditionsrige designfirmaer har i fællesskab indrettet et mødested for arkitekter og designelskere af alle slags i den gamle badeanstalt.

Her kan du opleve hele sortimentet af VOLA armaturer og elementer til badeværelset – bl.a. de helt nye, raffinerede udgaver af armaturet 111 i sort og børstet guld.

Desuden bliver der løbende arrangeret produktpræsentationer, foredrag og events i de indbydende rammer, der ligesom resten af VOLA’s showrooms er designet af Link Arkitektur.

Med showroomet i Aarhus er VOLA i øvrigt kommet hjem, hvor det hele startede, for de allerførste lokaler lå i Klostergade. Senere flyttede man til Højbjerg, før man i 1999 rykkede hele hovedkvarteret og produktionen til Horsens.

VOLA-armatur 111 blev tegnet af Arne Jacobsen i 1968 som en del af totalindretningen af Danmarks Nationalbank. Her i sort og børstet guld.

VOLA i hele verden
VOLA er i dag repræsenteret over hele verden og har desuden showrooms i København, München, Wien, Zürich, Amsterdam, Bruxelles, London, Shanghai – og Melbourne, der blev åbnet i november 2018.

Grundstammen alle steder er de klassiske armaturer, som blev designet af Arne Jacobsen tilbage i 1968 til Danmarks Nationalbank. Dengang var badeværelset primært et funktionelt rum, men ved at skjule alle rør i væggen og kun vise den minimalistisk designede vandhane, bragte Arne Jacobsen designbevidstheden ind i badeværelset på en helt ny måde.

Selvom grunddesignet altså har rundet de 50 år, er armaturerne lige friske og tidssvarende i 2019 og appellerer til stilbevidste forbrugere overalt.

Se mere på

www.vola.dk

VOLA er klassisk dansk design, der stadig fremstilles med udgangspunkt i traditionelle håndværkstraditioner på fabrikken i Horsens.

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...