Ny måde at handle bil på i København

Af:

Mercedes-Benz CPH har åbnet ny forretning i Sydhavnen, hvor du både kan opleve helt nye biler, og et udvalg fra konceptet Mercedes-Benz Certified, hvor brugte biler kan købes og leases.

Sales Manager Jan Friis Henningsen er ansvarlig for Mercedes-Benz Certified hos Mercedes-Benz CPH.

Der er store økonomiske fordele ved at købe sin bil brugt, men mange danskere er alligevel lidt utrygge ved det. Derfor har man hos Mercedes-Benz CPH indført brugtbilskonceptet Mercedes-Benz’ Certified. Certified-bilerne er særligt udvalgt, dobbelttjekket og klargjort efter Mercedes-Benz-fabrikkens egne forskrifter – og ikke mindst forsynet med en toårig nybilsgaranti.

“Mercedes-Benz Certified er blevet taget rigtig godt imod, da det giver kunderne tryghed. Vi er kræsne på kundernes vegne, når vi udvælger biler til certificering. Ingen bil er over 6 år gammel, og ingen har kørt mere end 150.000 km”, forklarer Jan Friis Henningsen, der er ansvarlig for Certified-konceptet hos Mercedes-Benz CPH.

Hos os kan man både
købe bilerne og lease dem

Ny forretning i Sydhavnen
Certified-bilerne udbydes også i forretningen i Hørsholm, men for at give konceptet mere plads, har Mercedes-Benz CPH netop slået dørene op for en topmoderne og helt ny forretning i den smukke og ikoniske bygning i Sydhavnsgade 16 i København.

Her forhandles nye såvel som brugte biler i omgivelser, der giver en helt unik kundeoplevelse. Der er løbende omkring 400 brugte biler at vælge imellem.

“Det er et område i vækst, og det er en meget bred målgruppe, der benytter sig af det. Hos os kan man både købe bilerne og lease dem. Desuden tilbyder vi en attraktiv korttidsleasing, der henvender sig til de kunder, der har brug for en bil i 6-12 måneder. Her er der ikke noget indskud, man betaler blot et fast månedligt beløb, der endda inkluderer forsikring og vægtafgift”.

Mercedes-Benz CPH City i Sydhavnsgade i København tilbyder også at komme hjem til kunderne til en prøvekørsel.

Gør det let for kunderne
Hos Mercedes-Benz CPH glæder man sig over at have fået mere plads i den nye Københavner-afdeling, og samtidig er man kommet tættere på de mange kunder i hovedstaden.

“Fremadrettet tilbyder vi faktisk også at komme ud til kunderne med den bil, de kunne have lyst til at prøve, uanset om det er på jobbet eller i privaten. Mange har en travl hverdag, så vi håber det nye tiltag kan gøre det nemmere for folk at prøve vores koncept af”.

Tilbuddet gælder som udgangspunkt inden for almindelig åbningstid. Du kan komme til Grand Opening weekend d. 2.-3. november mellem kl. 11 og 16 i Mercedes-Benz CPH City.

Se mere på

www.mercedesbenzcph.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...