Ny designbutik samler tidens hotte boligbrands

Det populære

Af:

Lige mellem Gråbrødretorv og Købmagergade er der åbnet en stor og indbydende concept store med masser af lækre, danske boligbrands. KitchenLivingDining kan hurtigt blive din nye favoritbutik.

I gamle dage lå der en stor bank på hjørnet af Niels Hemmingsens Gade og Løvstræde, men i dag er det en helt anden slags værdier, der opbevares i de rummelige lokaler.

I slutningen af august åbnede nemlig en helt ny type butik i det danske gadebillede, KitchenLivingDining, som selv kalder sig en concept store for førende danske designerbrands.

Mød personerne bag produkterne
Den 900 m2 store butik er indrettet med sans for detaljerne og masser af lys og luft. Du kan gå på opdagelse i vidt forskellige universer og møde brands som Södahl, Zone Denmark, Rosti, BITZ, HOLM, Lyngby Glas, Morsø, Villa Collection og Blomsterbergs.

Fokus ligger på danskejede boligbrands, og visionen er ifølge butikschef Helle Cecilia Kristiansen at give gæsterne en anderledes butiksoplevelse, hvor der også løbende vil være spændende events og andre tiltag.

“Vi ejer selv de brands, der er repræsenteret i butikken – enten alene eller i partnerskab med de kendisser, der har deres navn på produkterne. Det betyder, at vi ved forskellige lejligheder vil invitere eksempelvis kok Claus Holm, ernæringsekspert Christian Bitz eller konditor Mette Blomsterberg ind i butikken, sådan at kunderne kan få en uformel snak om tankerne bag produkterne og få gode tips og råd om anvendelse”, forklarer Helle Cecillia Kristiansen.

Der vil dog også være en række events allerede her i efteråret, hvor man fx kan lære mere om blomsterbinding, at finde det rigtige glas til forskellige vine og få inspiration til at pynte julebordet.

KitchenLivingDining byder på noget til stort set alle dele af hjemmet

Inspiration til hele hjemmet
KitchenLivingDining byder på noget til stort set alle dele af hjemmet. På køkkensiden finder du alt fra bageudstyr og viskestykker, til skåle, gryder og komplette gasgriller til udekøkkenet. Er du på udkig efter noget til soveværelset, er der i kælderetagen indrettet et helt sengemiljø med bl.a. puder, sengetøj og tæpper.

Er det badeværelset, der trænger til lidt input, er der masser af måtter, glas, spejle og badeforhæng. Og til stuen er der både den skulpturelle keramikvase, lamperne til at lyse op i vinterhalvåret, kurve til opbevaring og masser af puder, lysestager og designgenstande til at fuldende indretningen. Og når spisebordet skal dækkes, er det her, du finder blandt andet eksklusive duge, vaser, smukke stel, fade og funklende glas.

I kælderen har man indrettet et separat børneunivers med små møbler og inspiration til børneværelset. Det ligger i den originale, gamle bankboks, og familiens yngste vil nok synes det er sjovt at gå igennem den tykke, tunge dør og gå på opdagelse her.

Slip for at bære dine indkøb hjem
Selvom butikken rummer et stort sortiment fra alle de forskellige brands, kan man af praktiske grunde ikke have alt på hylderne. Men her er der råd at hente i de store touchskærme, der giver direkte adgang til KitchenLivingDinings webshop, hvor hele sortimentet findes i alle farver, størrelser og varianter.

Køber du varerne via webshoppen, mens du er i den fysiske butik, kan du sædvanligvis få dine indkøb leveret dagen efter – med gratis fragt. Det er også supersmart, hvis du fx er på tidlig julegaveshopping – eller bare er på rundtur i København og ikke har lyst til at slæbe på alt for meget.

Se mere på

www.kitchenlivingdining.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...