Massive bæredygtige trægulve hitter

Junckers nye HexParket by Carpenter

Af:

Gulvet er det vigtigste i dit hjem. Du kan sidde på en billig stol på et smukt gulv og være lykkelig. Omvendt kan du placere nok så mange lækre møbler på et tarveligt gulv – og det bliver aldrig rigtig fedt.

Forbrugerne hæver i stigende grad barren, når de vælger materialer til boligen. Ikke mindst, når det kommer til gulvet. Interessen for massive trægulve i form af plank og parket vokser, og især det smukke, tidløse sildebensmønster har fået et stort comeback, når danskerne i dag indretter deres nye eller renoverede hjem.

Junckers nye Dobbelte Sildebensparket kommer overfladebehandlet fra fabrikken og kan lægges hurtigere og med mindre støvgener.

Sildeben fra Junckers
Den tendens mærker man tydeligt hos danske Junckers, som er Europas førende producent af massive trægulve. De tre massive sildebensvarianter fra Junckers – Sildebensparket, Dobbelt sildebensparket og Sildebens-plankegulve – giver dig langtidsholdbare trægulve i elegant geometrisk design.

Et massivt trægulv fra Junckers er produceret af 100 % hårdttræ. Der er ikke gemt mellemliggende lag i gulvet, hvor hårdttræ er erstattet af sammenlimede alternative materialer.

Det betyder, at man får et 100 % naturligt materiale, der ældes med ynde, og som kan anvendes i flere generationer, da trægulvet kan slibes og vedligeholdes mange gange.
Feedback fra boligmarkedet fortæller, at massive trægulve er med til at øge en boligs gensalgsværdi.

Normalt skal massive sildebensgulve lægges, slibes og overfladebehandles på stedet, men Junckers nye Dobbelte Sildebensparket, der udnytter fundamentet fra Junckers’ parketgulv, kommer overfladebehandlet fra fabrikken og kan lægges hurtigere og med mindre støvgener.

Med HexParket by Carpenter Cph & Hartmann har Junckers lavet et nyt geometrisk parketgulv inspireret af heksagonen, som vi kender den fra naturfænomener som snekrystal og bikuber.

Et bæredygtigt valg
Junckers trægulve er ikke blot smukke at kigge på, de efterlader også en god samvittighed. Udover at Junckers trægulve er produceret ansvarsfuldt, med omtanke for miljøet og via ansvarligt skovbrug, er valget af et trægulv så naturligt et valg, som det næsten kan blive. Og alle Junckers lakerede og olierede trægulve er indeklimamærkede.

Hensynet til naturen og den begrænsede ressource, træ udgør, har kendetegnet Junckers, siden forstkandidat og senere ledende modstandsmand i Hvidstengruppen Flemming Juncker grundlagde virksomheden i 1930 for at anvende det træ, der tidligere blev brændt eller efterladt i skoven.

Se mere på

www.junckers.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...