Københavns nye kreative eventcenter indbyder til møde

Af:

Den tidligere 3.800 m2 SAS hangar ved Amager Strand er nu forvandlet til en betagende verden med 20 spændende mødelokaler. Prisvindende HUONE har netop slået dørene op til Københavns mest kreative møde- og eventcenter.

For at få den optimale indlæring påpeger forskerne, at rammerne skal være rigtige. Så hos HUONE, der betyder rum, har de tænkt i banebrydende og kreative lokaler, som skal kunne rumme læring og nytænkning.

De kreative lokaler gør op med den klassiske u-bords-opsætning i intetsigende konferencerum, og sætter fuld fart på kreativiteten, så indlæringen skærpes.

”I de rigtige omgivelser fungerer indlæringen bedre, og kursuslederne er allerede foran på points, fordi deltagerne er inspirerede og opmærksomme,” fortæller Louise Adolph, der er CEO hos nyåbnede HUONE Copenhagen.

Slip kreativiteten løs
Hos HUONE kan mødedeltagerne fx se frem til en tur på stranden i det store lokale Strand Room med plads til omkring 130 personer. Her ligner gulvtæpperne sand, og man kan næsten fornemme den blide brise gennem marehalmen i sandklitterne, der indtager væggene.

I lokalet er der på alle måder højt til loftet til den blå sommerhimmel med de lette hvide skyer, og ovenlysvinduer sender masser af dagslys ind i lokalet.

Skal mødet være mere inspireret af den danske kultur, så træd indenfor i vikingernes langskib. Her kan gæsterne selv komme godt fra land, når nye strategier bliver planlagt, og nye målsætninger skal sættes i søen. Lokalet indbyder til nysgerrighed og vilde bedrifter – egenskaber som er vikingernes kendemærke.

”Vi har forvandlet de rå betonvægge i den tidligere SAS hangar til 20 full-service event- og mødelokaler med unikke temaer,” forklarer Louise Adolph.

Gæsterne fortæller:

Jeg har oplevet mange kedelige mødelokaler, hvor man ikke kan høre noget, fordi akustikken er så dårlig. Man mister enormt værdifuld tid. HUONE Copenhagens lokaler har et meget højt niveau designmæssigt, og lokalerne understøtter virkelig det arbejde, der skal udføres.

Jeg elsker det! Det er fantastisk den måde, hvorpå man har formået at inkorporere den københavnske livsstil med lokalerne. Man kan virkelig mærke København.

Jeg har været på mange femstjernet steder, men HUONE er femstjernet plus femstjernet mødested.


Kom verden rundt i København
Konceptet, der har afdelinger i Finland og Singapore, har i august måned slået dørene op i København, hvor mødedeltagere træder indenfor i en eksplosion af kreativitet.

”Globalt set har vi været vært for mere end 6.000 events, vundet adskillige priser, men vigtigst af alt, bidraget til virksomhedernes succes med læringsrige møder,” siger Louise Adolph.

Ti af lokalerne i København trækker på danske fortællinger og kulturer, fem andre lokaler har hentet cool inspirationen fra Finlands storslåede kultur og natur, og de sidste fem lokaler er præget af inspiration hentet fra resten af verden, så her er noget for enhver smag.

”I et af lokalerne har vi bygget et kolonihavehus, som er de perfekte rammer for mindre grupper, der eksempelvis skal arbejde med konflikthåndtering,” fortæller Louise Adolph.


Medarbejderne guider igennem
Hos HUONE er medarbejderne uddannede til at hjælpe virksomhederne til at vælge de helt rette rammer. ”Vi er med i hele processen, vi lytter og giver gode råd om, hvilke lokaler der vil egne sig bedst til mødets indhold, og så er vi klar med input, hvis der er ønsker om fx business yoga, kaffesmagningskursus, blomsterkranse til sommerfesten eller noget helt fjerde,” siger Louise Adolph og uddyber:

”Vores fornemste opgave er, at gæsterne skal kunne slappe helt af og være modtagelige for læring.”

HUONE er med hele vejen
Hos HUONE har de også forskellige mødepakker samt eget køkken og bageri, der sammensætter de rette måltider, snacks og drikkevarer, så mødedeltagerne holder energien oppe dagen igennem.

HUONE Copenhagen i Kastrup er placeret ideelt – kun et stenkast fra Københavns lufthavn og kun 15 minutter fra Nørreport metrostation.

HUONE Copenhagen er et nyt møde og eventcenter lokaliseret kun få minutter væk fra lufthavnen. De 20 tematiserede lokaler tilbyder alle kreativt interiør for at fremme kreativiteten. Lokalerne er specialdesignet og modulære, så alle elementer kan tilpasses mødets formål. HUONE’s inspirerende lokaler, personlige service og restaurant frigiver gæsternes indre potentiale og maksimerer mødeoplevelsen.

Læs meget mere om fremtidens kreative møder på 

huone.events/dk/ 

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...