De fleste møder ender med en biljagt

Af:

Vidste du, at man kan holde møder og events i Nordisk Film Biografer? Mange virksomheder og eventarrangører er ikke opmærksomme på, at det er muligt at holde konferencer, møder, shows, brandingarrangementer m.m. i Nordisk Film Biografers mange biografsale rundt omkring i landet.

Men biografsalene byder på en helt særlig stemning og komfort, som mange kender fra biografbesøg, der forbindes med store oplevelser, som brænder sig godt fast i hukommelsen.

Biografens faciliteter er overordnet set de samme som i mødelokaler med sæderækker og stående forplejning, men biografen giver derudover nogle ekstraordinære muligheder for eksponering.

I centrum er selvfølgelig det store lærred, som muliggør en helt unik præsentation af kundens produkter eller reklamefilm, som teknisk og visuelt er helt i top.

”Vi er landsdækkende med 23 biografer, 160 mødelokaler og 21.500 sæder, så vi kan tilbyde faciliteter til rigtig mange kundetyper. Vi er meget åbne for, hvad folk ønsker at benytte faciliteterne til, og vi er fleksible i forhold til at aflyse allerede programlagte film, for at få plads til eventet,” fortæller Maria Linder, B2B-koordinator for møder og konferencer hos Nordisk Film Biografer Business.

Optimale rammer for billede, lyd- og fantastiske kundeoplevelser
Hun understreger, at Nordisk Film Biografers lokaler står til rådighed hele døgnet, hvor det erfarne og professionelle personale kan håndtere og servicere fra 50 og op til 1.000 gæster pr. arrangement.

Brugen af biografsale til konferencer, møder, events eller produktpræsentation sikrer et højprofessionelt teknisk set-up med de bedste projektorer, kæmpe lærreder og sublimt lydsystem – og så sidder man fantastisk. Der er mulighed for opkobling af PC foran lærredet og benyttelse af flere mikrofoner til for eksempel paneldebat.

”Vi stiller en tekniker til rådighed, og desuden er vi ved at udskifte sæderne i flere af biograferne som for eksempel i Fields, Falkoner og Lyngby til luksussæder, så gæsterne kan sidde endnu mere komfortabelt. Det er altså noget helt særligt at se en reklamefilm eller præsentationer på det store lærred med ultimativ lydkvalitet,” siger Maria Linder og tilføjer, at fleksibilitet og personlig service desuden er nøgleord for Nordisk Film Biografer Business’ måde at samarbejde med kunderne på.

”I Nordisk Film Biografer lever vi af at skabe fantastiske gæsteoplevelser. Vi er derfor rigtig stolte over, at vi i KPMG’s store undersøgelse om danske forbrugeres kundeoplevelser er blevet vurderet til, at vi leverer Danmarks 6. bedste kundeoplevelser i stærk konkurrence med store brands som MobilePay, Rema1000 og Zalando,” fortsætter Maria Linder.

Eksklusive forpremierer som festlig afslutning eller særskilt arrangement
Nordisk Film Biografer Business kan kombinere dit møde med en forpremiere af en biograffilm efter eget valg, som selvfølgelig kan kombineres med sodavand og popcorn.

Dette gælder forpremierer på nye film, som kan danne afslutningen på en konference- eller mødedag. Dermed afsluttes det faglige program med en underholdende filmoplevelse, som gør dagen helt speciel.

”Vi har tre til fem premierefilm per uge året rundt, og sammen finder vi det helt rigtige filmvalg for kunden. Vi påstår med et blik i øjet, at omkring 50 procent af vores møder ender med en god biljagt. Vores kunder ’ejer’ naturligvis stadigvæk arrangementet, også selvom de ikke holder møde eller konference i salen, men blot vil invitere kunder elle medarbejdere i biografen til en hyggelig aften. Kunden kan således stadig brande virksomheden med roll-ups og stande i foyeren, ligesom de kan byde personligt velkommen til gæsterne med en reklamefilm eller lignende i salen.

Vi skræddersyr pakkerne helt efter kundens ønsker og behov. Forplejningsdelen klarer Nordisk Film Biografer også gerne. Gæsterne får et afspærret VIP-område i biografens foyer, hvor vi serverer aftalt forplejning efter kundens valg. Vi kan naturligvis ikke tilbyde siddende spisning, men ofte har gæsterne også siddet ned en stor del af dagen,” fortæller Maria Linder.

Landsdækkende faciliteter giver mange muligheder
Mange af gæsterne hos Nordisk Film Biografer Business er gengangere, nævner Maria Linder, og flere af dem benytter også muligheden for at køre med et slags ”møde-roadshow”, som kan tage udgangspunkt ét sted i landet, og siden fortsætte rundt i andre biografer.

”Det er klart, at en af vores fordele er, at vi kan tilbyde lokaler i mange af de store byer i hele landet. Desuden har flere af vores lokaliteter en kapacitet, som gør, at kunden kan have en stor sal til deres ’keynote’ og en række mindre sale som ’breakout rooms’. Vi er åbne for alle arrangementstyper. Bare spørg os, så finder vi ud af det,” siger Maria Linder.

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...