Også kvinderne bliver tryggere på rejsen

Af:

Med City Safety Map kan rejsende eller forsikringsselskaber følge sikkerhedssituationen tæt i 150 forskellige storbyer verden over. Som noget helt nyt kan kvindelige rejsende få særlige opdateringer, som gør deres rejse tryg.

Undersøgelser peger på, at op mod 75 procent af alle rejsende ønsker real-time alerts for deres destination samt lokal information. Hos Riskline har de lyttet efter ønskerne fra de rejsende, og ud over City Safety Maps har virksomheden også udviklet Female Safety Reports, som kvinder verden over længe har efterspurgt.

Verden bliver tryggere
Kvinderne kan nu rejse mere trygt ud i verden, fordi de kan få en stribe gode råd og opdateringer om, hvordan de bedst færdes og klæder sig i den pågældende kultur for ikke at vække uønsket opmærksomhed.

Derudover kan kvinderne få gode råd om, hvordan lokale love og normer kan gribe ind i rejsen, samt om der er særlige opmærksomhedspunkter, hvis kvinderne får brug for medicinsk behandling i det pågældende land.

”Vi har udviklet Female Safety Reports, fordi kvinderne længe har efterspurgt, hvad de skal være særlige opmærksomme på i de forskellige kulturer på forretningsrejserne,” fortæller Kennet Nordlien, som er stifter og ejer af Riskline, der lige har præsenteret den nye feature under stor interesse på verdens største rejsemesse GBTA i Chicago.

Kort styrker sikkerheden
Hos Riskline har de siden 2007 hjulpet forretningsrejsende med relevant information om sikkerhed. Ud over Female Safety Reports har Riskline udviklet City Safe Maps for 150 byer verden over, hvor den rejsende får aktuel information om, hvordan sikkerheden er i den bydel, den rejsende bor i eller bevæger sig hen mod.

”Uanset om vi arbejder med City Safety Maps, Female Safety Reports eller andre sikkerhedsdata, så handler det ikke om, at vi vil udråbe verden til et farligere sted; vi vil i stedet bruge informationerne til at gøre rejserne mere sikre,” siger Kennet Nordlien og uddyber:

”I vores arbejde med City Safety Maps har vi lyttet efter, hvad vores kunder samt millioner af rejsende på verdensplan efterspørger. Vi regner med at have 250 kort klar næste forår,” fortæller Kennet Nordlien. Riskline holder øje med sikkerheden i 220 lande samt giver kunderne realtime alerts døgnets 24 timer”.


Få den relevante information
Som rejsende – det kan være leisure, corporate eller bleisure (kombinationen af fritids- og erhvervsrejse) – er det umuligt selv at være opdateret på alle relevante sikkerhedsinformationer døgnet rundt.

Derfor er Risklines data en stor hjælp for disse rejsende, som bl.a. kan tilgås via app’s, som den enkelte virksomhed stiller til rådighed for medarbejderne.

På den måde skal den rejsende ikke selv søge efter relevant information, men får en tilpasset besked til det relevante rejsemål direkte på telefonen. Det kan fx være, at den rejsende får en alert omkring en demonstration to km væk fra hotellet eller besked om, at man nu går ind i et område af byen, hvor man skal være mere på vagt pga. af forhøjet risiko.

Dataene til City Safety Maps stammer fra Risklines egne informationer, som er samlet sammen over de seneste ti år. Derudover indgår data fra det lokale politi, byens administrative enheder, open source-information, input fra kunderne, lokale journalister, lokalt sikkerhedspersonale og Risklines egne kontakter.

Forsikringsselskaberne vågner op
Det er ikke kun de rejsende, som har stor fornøjelse af City Safety Maps, forsikringsselskaberne bruger også data og kortene.

”Jo mere et forsikringsselskab ved om den pågældende by, jo bedre råd kan de give de rejsende, hvilket i sidste ende fører til færre uheld og dermed billigere præmier,” forklarer Kennet Nordlien.

I dag leverer Riskline API data og landerisikoportaler til nogle af de største Travel Management Companies og Global Distribution Systems samt data til nogle af verdens førende virksomheder, og det forpligter. Hos Riskline får du altid real-time informationer om, hvad du som rejsende skal vide – og altid kun de oplysninger, som kan påvirke den aktuelle rejse – intet andet som kan virke forstyrrende.

”Vi tager vores arbejde ekstremt seriøst, og derfor har vi valgt fra første dag IKKE at tilbyde andre services. Derfor kan du stole mere på, hvad vi leverer af data end andre i branchen, fordi de også vil sælge andre ydelser,” siger Kennet Nordlien.

Få adgang til Risklines data

Riskline giver både små og store tech-virksomheder rundt om i verden adgang til API data, så de kan ”lege” med dem og finde de services, som passer til deres kunder. 

Læs meget mere på riskline.com 

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...