Hoteller som favner København

Af:

Hvert år gæster 7,8 millioner mødedeltagere fra ind- og udland Danmark. Helt centralt beliggende på Vesterbro er familiedrevne Absalon Hotel klar til at give gæsterne den bedste oplevelse af København.

Karen Nedergaard, CEO

Absalon Hotel ligger kun få minutters gang fra hovedbanegården midt på det hippe Vesterbro og skriver sig ind i områdets pulserende historie, der hylder mangfoldigheden og skaber i bedste Vesterbroånd oplevelser for både gæster og de lokale.

I 2018 vandt hotellet prisen “Danmarks Bedste Mindre Arbejdsplads” og “Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge”, og i 2019 blev Absalon Hotel kåret som Europas tredjebedste arbejdsplads i kategorien “Mindre Arbejdspladser”.

Som en ekstra service til de rejsende har Absalon Hotel udviklet Concept24, der betyder, at gæsterne har adgang til hotelværelset 24 timer fra ankomst. Hvis en gæst ankommer kl. 17.00, kan vedkommende beholde værelset til kl. 17.00 næste dag og få sen afrejse uden gebyr, hvis der skal arbejdes på afrejsedagen.

Kun få minutter fra hotellet venter Kødbyen med alle de kulinariske og kunstneriske tilbud; Tivoli – Københavns gamle forlystelsespark er lige rundt om hjørnet sammen med Rådhuspladsen og shopping på Strøget samt et væld af trendy cafeer og restauranter. I kvarteret omkring hovedbanegården har København iført sig sit kosmopolitiske udtryk, og der er en puls, som ikke findes andre steder i storbyen.

Hotel gennem tre generationer
Det firestjernede Absalon Hotel, der går helt tilbage til 1938, har inden for de seneste år gennemgået en totalrenovering – selv badeværelserne har fået en tur.

I samarbejde med prisvindende Designers Guild har hotellet arbejdet med tekstiler og tapeter i livlige farver, der skaber en omfavnende og harmonisk atmosfære, som straks møder en, når man træder ind fra det pulserende Vesterbro.

Hver uge kommer en blomsterdesigner forbi og dekorerer med blomster for at skabe yderligere stemning på stenbroen.

”I 1938 grundlagde min farmor og farfar hotellet med kun 11 værelser. Vi er fulgt med tiden og i dag fremstår Absalon Hotel moderne og klassisk med 161 værelser og suiter,” forklarer Karen Nedergaard, der er CEO og tredje generation på hotellet.

Hotellet til de forretningsrejsende
På værelserne er der USB-stik især til de forretningsrejsende samt skriveborde og mørklægningsgardiner, så man kan arbejde og vågne udhvilet op til mødet.

Der er selvfølgelig også gode senge at sove i, og en pillow-menu, så gæsterne selv kan vælge hovedpude. Receptionen har åben 24 timer, og personalet er klar til at modtage gæster fra hele verden.

”I vores loungeområde har vi fokus på, at man både kan sidde at arbejde eller slappe af. Området er indrettet både med plads til det individuelle, men også til at dyrke fællesskabet, og der er adgang til vores gårdhave. Vi har fået en dj til at streame musik til os, så den matcher gæsternes behov,” forklarer Karen Nedergaard.

Især de lidt yngre forretningsrejsende er begyndt at efterspørge hoteller, hvor der er lagt vægt på fællesskabet og mulighed for at dyrke det sociale og netværke.

Møder i baren og i byen
Et af de populære områder på hotellet er baren, der samler både hotellets gæster og de lokale over velkomponerede cocktails.

”Vi har et godt samarbejde med de mange restauranter i kvarteret, og vi hjælper gerne gæsterne med at reservere bord – også på de meget populære steder, hvor det ellers kan være svært at få en reservation,” siger Karen Nedergaard.

På Absalon Hotel kan gæsterne også leje cykler, så man kan komme ud og få ekstra appetit på byen, og den grønne profil skinner igennem på hotellet, der også har seks parkeringspladser til elbiler lige udenfor hovedindgangen. Hotellet har også udviklet Concept Green:

”Hvis gæsterne vælger ikke at få gjort rent under deres ophold, så giver vi dem en lille gave, som tak for deres miljøvenlige indstilling,” forklarer Karen Nedergaard.
Velkommen på Absalon Hotel, der glæder sig til at give gæsterne de bedste minder om København.

Med kerneværdier som hygge, omsorg,
ærlighed, gæstfrihed og service der er helt i top,
skaber Absalon Hotel de gode oplevelser, som gæsterne har lyst til at dele og komme tilbage til.  

www.absalon-hotel.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...