Sponseret indhold

Få et kig ind i fremtidens hjem

Af:

Allerede nu har eurodan-huse taget spadestikket til fremtidens hus, der er fyldt med banebrydende design og teknologi, som endnu ikke er på markedet, men rækker langt ind i fremtiden.

I Vindinge tæt på Roskilde er eurodan-huse sammen med en stribe tech-partnere ved at bygge fremtidens hus, som bliver spækket med de allernyeste teknologiske løsninger, der både skal gøre vores liv lettere, men også sænke driftsomkostningerne.

– Vi samarbejder med otte af Danmarks førende tech-selskaber, der leverer løsninger til huset, som endnu ikke er på markedet, men som sikkert bliver en naturlig del af vores hverdag om blot nogle få år, fortæller Ole Brink Jensen, Regionsdirektør Øst hos eurodan-huse. Ole Brink Jensen uddyber:

– Huset, der er det eneste af sin slags i verden, peger frem mod, hvordan vi kommer til at bo i fremtiden. Eurodan-huse har i mere end 40 år bygget huse og realiseret over 11.000 danskeres boligdrømme.

Sidste nye fra tech-fronten
Huset giver mulighed for at opleve alle tingene i sammenhæng, præcist som i en hverdags situation, og langt de fleste funktioner er fjernstyret eller stemmestyret.

I huset kan man blandt andet opleve 5G netværk, intelligente toiletter fra Gerberit, en el-bil med en hel ny type ladestation og en vandhane fra Quooker, der tilbyder både poste- og danskvand.

Fælles for teknologien er, at den er brugervenlig, og mange af produkterne vil være en naturlig del af vores hverdag om ganske kort tid.

Fremtidens energiløsninger
På energisiden kan man blandt andet opleve en udeluftvarmepumpe, der skal erstatte opvarmning med fossile brændstoffer, som skader miljøet. På taget vil der være solceller med en batteripakke, der kan akkumulere strømmen, så den kan opbevares og bruges efter behov, hvilket hidtil har været en svær opgave at løse.

Solcellerne vil også kunne forsyne den kollektive elforsyning samt give strøm til el-bilen. Huset bliver desuden isoleret med superisolering fra Rockwell, så det er tilpasset fremtidens krav om lave U-værdier.

Den bæredygtige tanke går igen i husets regnvandsopsamling, hvor vandet genbruges til tøjvask, i udendørshaner osv.

Huset, der er et funkishus på 194 m2 med dobbeltgarage på 52m2, bliver desuden indrettet med nordisk design, nordisk kunst og nordiske møbler. Huset lever op til de højeste energistandarder og er bygget af genanvendelige materialer.

– Lige nu er vi faktisk på udkig efter en lokal kunstner, som kan hjælpe os med at udsmykke huset, siger Ole Brink Jensen.

Tankerne bag huset
Ideen om fremtidens bolig opstod hos David Guldager, der er digital trend-ekspert på tv, og Torben Vognsen, som er grundlægger og chefredaktør på iNPUT – Danmarks største magasin om forbrugerelektronik, gadgets, teknologi, elbiler og streaming. Eurodan-huse blev kontaktet, projektet begyndte at tage form, og herefter kom alle samarbejdspartnerne gradvist til.

– iNPUT har i forvejen investeret ganske mange kræfter i at blive danskernes foretrukne medie, når det handler om at give et bud på, hvordan fremtidens hjem kommer til at se ud, og det næste naturlige skridt er at bygge Fremtidens Hjem – blot i virkeligheden, siger Torben Vognsen, og uddyber:

– Vi håber at kunne give folk en god mulighed for at få et spændende indblik i, hvordan livet i et intelligent hjem kunne komme til at se ud i den nærmeste fremtid. Især bliver det spændende at få de mange systemer og dimser til at “tale” sammen.

Oplev huset
De otte tech-partnere vil desuden bruge huset til produktlanceringer for deres kunder og interessenter. Huset vil også danne ramme om presseevents og seminarer, og så er danskerne selvfølgelig også meget velkomne.

– Vi glæder os til at vise huset frem for danskerne fra oktober måned, når det står færdigt. Så alle har mulighed for at få et indblik i, hvad fremtiden bringer på boligfronten, fortæller Ole Brink Jensen.

Huset har allerede fået en del opmærksomhed i medierne, og det vil fortsætte, når der produceres et TV2 program om en familie, der flytter ind i huset.

Derudover er de tre mediepartnere FoodTV, connery.dk og Bolius med i projektet, og de producerer løbende indslag fra huset på deres egne platforme.

Besøg fremtidens hus

                        Huset står færdigt i oktober, og så er alle velkomne til at kigge forbi for at få et blik ind i fremtiden.                     
Læs mere på eurodan-huse.dk

Vi glæder os til at vise huset frem for danskerne fra oktober måned, når det står færdigt. Så alle har mulighed for at få et indblik i, hvad fremtiden bringer på boligfronten 

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
PR-foto: Lundgrens Tysk kapitalforvalter går ind på det danske marked – køber DSV-ejendom Arbireo Capital AG, som er specialiseret...
Hillerød senior
Nyt brugerstyret koncept for seniorboliger køber første ejendom
Ejendommen centralt i Hillerød, som selskabet Investering & Seniorbolig har købt, står foran en større ombygning, og måske også...
LOVFORSLAG OM VÆRDIANSÆTTELSER AF ANDELSBOLIGER FREMSAT - Billede
LOVFORSLAG OM VÆRDIANSÆTTELSER AF ANDELS-BOLIGER FREMSAT
Regeringen har fremsat et forslag der skal klarlægge, hvordan andelsboliger fremadrettet skal værdiansættes. Konkret forlænges valuarvurderingsgyldighed,...