En gylden smykkedrøm

Af:

Boutique Bolou har med deres nye unikasmykke Gioia demonstreret, hvor langt man kan komme med kombinationen af en helt eventyrlig, gul safir og et overlegent guldsmedehåndværk.

Gioia er det italienske ord for ‘glæde’, og det er da også svært ikke at føle sig ovenud begejstret, når man ser det unikasmykke med samme navn, som Boutique Bolou netop har fremstillet. Udgangspunktet var en helt exceptionel gul safir, som teamet i Boutique Bolou har brugt lang tid på at overveje, hvordan skulle anvendes.

“Vi har altid et bredt udvalg af spændende perler og ædelsten i alle regnbuens farver på lager. I vores skatkammer har vi i en årrække gemt en helt særlig ubehandlet gul safir på 10,03 carat. Den har ventet på den perfekte idé, ventet på det rigtige design og på det rigtige tidspunkt. Vi søgte, og da vi fandt den smukkeste gyldne south sea perle, vidste vi med det samme, at tiden var inde til at lave noget helt specielt”, fortæller indehaver Bolette Louise Sig Mathiasen.

Lang vej til Gioia
Man forstår instinktivt, at det tager tid at komme frem til et smykke af dén kaliber. Og vejen fra skitse til færdigt smykke har da også været lang.

 Gul er en farve, som instinktivt vækker følelser i én

Alt er håndlavet på værkstedet i butikkens baglokale, hvor guldsmedene har både ekspertisen og erfaringen til at kunne bearbejde et smykke af denne karakter.

“Vi har gjort os særdeles umage for at respektere de unikke materialer, vi havde til rådighed her og samtidig skabe nogle passende ‘klæder’ til perlen og safiren. I vores designproces var vi underlagt tre essentielle dogmer: For det første skulle smykket kunne bruges til daglig, ikke kun til gallafest, så derfor skulle perledelen kunne hægtes af safirdelen. For det andet skulle safirens fatning respektere og accentuere stenens klare, geometriske formsprog og forførende gule farve. Og for det tredje måtte perlen ikke gennembores, da det ville skæmme den naturlige perfektion. I stedet skulle der bygges en fatning, som holder perlen i spænd”, forklarer Bolette Louise Sig Mathiasen og fortsætter:

“I denne proces er det en stor fordel, at vi har værkstedet i butikken, for det giver os en optimal fleksibilitet og muligheden for hele tiden at finjustere og forbedre designet i detaljerne”, siger Bolette Louise Sig Mathiasen.

Hvis du vil opleve Gioia og alle de andre luksussmykker,
kan du besøge Boutique Bolou eller se mere på
instagram @boutiquebolou eller på www.bolou.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...