Naturlige frugtolier er som skabt til ung og sart hud

Af:

Danske Beauté Pacifique har udviklet serien SuperFruit Skin Enforcement til unge kvinder, der foretrækker naturlige olier og ekstrakter. Du kan selv måle effekten af ekstrakterne fra bl.a. tyttebær, grøn te og birketræ ved at få foretaget gratis hudscanninger hos din lokale forhandler.

Mange kvinder begynder først at anvende eksklusive hudplejeprodukter, når de første aldersforandringer viser sig. Men faktisk er der al mulig grund til at starte allerede, mens man stadig har ung og fast hud – for på den måde kan man nemlig forebygge og til dels udskyde aldersforandringerne.

Det er hovedbudskabet fra danske Beauté Pacifique, der gennem mere end 20 år har udviklet effektive hudplejeprodukter med rod i videnskabelig forskning.

Danske kvinder foretrækker naturlige olier
Det er dog ikke ligegyldigt, hvad du smører på din unge hud, forklarer Beauté Pacifiques grundlægger og direktør, Flemming K. Christensen.

SuperFruit Hydrating Face Mist. 

“Huden ændrer sig meget gennem årene, og man kan derfor ikke benytte de samme hudplejeprodukter som 20-årig, som når man er 45 år. Ung hud kræver mere fugtgivende plejeprodukter, som er udviklet til at forstærke og beskytte huden. De næringsgivende ingredienser skal kunne bevare hudens egenskaber, så den kan holde sig ung så lang tid som muligt – og så skal den selvfølgelig forebygge urenheder og rødme”.

Det er til denne gruppe af yngre kvinder, at Beauté Pacifique har udviklet serien SuperFruit Skin Enforcement, hvis aktive ingredienser er baseret på naturlige olier og ekstrakter udvundet af såkaldte superfrugter.

Danske kvinder er nemlig meget bevidste om kemien i deres hudplejeprodukter, forklarer Flemming K. Christensen:

“Serien er inspireret af de mange unge mennesker, der bevidst søger efter sunde og naturlige produkter til deres daglige hudpleje, og vi er ærligt talt stolte af denne serie. Vi har skabt et alternativ, der er mindst lige så effektivt som vores andre serier – uden at gå på kompromis med kvaliteten. For os er det aldrig nok, at produkterne giver fugt og dufter godt – de skal være farmaceutisk velbegrundede og have en målbar effekt på hudens sundhed”.

3 tips til dig med ung eller sensitiv hud

1. Brug en let rensevand morgen og aften til at rense huden af for makeuprester mm.  

2. Anvend en af dagcremerne eller natcremen, som alle har en let konsistens, så huden aldrig føles for tung.

3. Hav en face mist på dig, hvis du har behov for at få frisket huden op i løbet af dagen – den giver fugt og kan også anvendes ovenpå makeup.

Hemmeligheden er frugtolier og A-vitamin
De aktive stoffer i SuperFruit Skin Enforcement kommer fra så forskellige ingredienser som tyttebær, grøn te, æbleblade, havtorn, multebær og saften fra birketræer.

SuperFruit Skin Enforcement Dagcreme.

Tilsammen er de med til at mindske urenheder og rødme, og desuden har de et højt indhold af naturlige antioxidanter, der både virker beskyttende på hudcellerne, styrker hudens eget forsvar og optimerer fugtniveauet i huden. På den måde kan huden kan holde sig ung og frisk i længst mulig tid.

“Derudover har vi tilført produkterne vores helt egen peptid-cocktail, som kopierer de humane stamcellers virkemidler. Det betyder, at de kan forebygge og forhindre aldersforandringer og solskader, allerede inden de opstår. Vores undersøgelser viser en betydelig forøgelse af de naturlige cellereparationer og en opstramning af huden, så den opleves mere fast og elastisk. Desuden er det påvist, at produkterne reducerer solinducerede skader, fine rynker og hyper-pigmentering”, forklarer Flemming K. Christensen.

Se selv effekten
Hvis du gerne vil teste effekten af SuperFruit Skin Enforcement på din egen hud, kan du holde øje med, hvornår Beauté Pacifique’s konsulenter kommer forbi din nærmeste forhandler af hudplejeprodukter.

Her har du nemlig mulighed for at få foretaget en gratis ultralydscanning af din hud med mærkets avancerede hudscannere – som er identiske med dem, man anvender på universitetshospitaler verden over.

Her kan du ved selvsyn se din huds sande struktur, tilstand og behov. Scanningsbillederne viser bl.a. solskader og aldersforandringer, endnu før de er tydelige for det blotte øje. Med resultatet i hånden kan du få anbefalinger til relevante hudplejeprodukter – og allerede når du har anvendt dem i et par måneder, kan du bestille tid til en ny scanning og se, hvordan de har virket.

“Vi vil meget gerne møde kunderne og forklare, hvorfor og hvordan vores produkter virker, så derfor har vi ca. 20 konsulenter, der konstant turnerer blandt alle vores forhandlere og tilbyder rådgivning og hudscanninger. Det er helt gratis og uforpligtende”, slutter Flemming K. Christensen.

Beauté Pacifique er fransk og udtales Bo–té Pasifik.

Det betyder ‘skønhed fra Stillehavet’, hvilket henviser til, at nogle af de vigtigste aktive stoffer oprindeligt blev fundet i japanske fisk fanget i Stillehavet.

Se mere og find nærmeste forhandler på
www.beaute-pacifique.com

Mest læste på BusinessReview.dk

de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...