Find din nye rejsepartner her

Af:

Mangler du en kuffert, trolley eller businesstaske af høj kvalitet, har Copenhagen Luggage åbnet ny butik overfor Københavns Hovedbanegård. Her finder du både et vidende personale og byens største udvalg fra verdens førende producenter.

Her ses Peter Bachmann i forretningen på Vesterbrogade med TUMI og
Dot-Drops i baggrunden.

En god kuffert kan spare dig for meget besvær. Hvis du først har prøvet at trække en kuffert med et dårlig hjul ned ad en brostensgade i Paris, eller oplevet enhver rejsendes værste mareridt – en halvåben og ødelagt kuffert der kommer til syne på bagagebåndet i lufthavnen – er du moden til at opgradere discount-trolleyen med en kvalitetskuffert. Investerer du i en ordentlig rejsepartner, vil du ikke fortryde det.

Mød kufferteksperterne på Vesterbrogade
Og sådan en god rejsepartner finder du hos Copenhagen Luggage, der gennem mange år har forhandlet kufferter, trolleyer og businesstasker fra verdens førende producenter, dels via webshoppen, dels via en fysisk butik i Hellerup.

Men sidste år åbnede man også en helt ny butik på Vesterbrogade, lige overfor Københavns Hovedbanegård. Her sørger butikschef Peter Bachmann for at rådgive rejsende om de mange muligheder.

”Vi fører alle de bedste producenter på markedet og sørger altid for at have de nyeste varer på hylderne, så man kan se, hvad der rører sig på området. Der sker faktisk rigtig meget på området, og vi gør en dyd ud af at have fingeren på pulsen, så man altid kan komme herind og blive opdateret – og ikke mindst inspireret”, siger Peter Bachmann.

Montblanc er måske mest kendt for sine skriveredskaber, men deres kufferter og tasker er af samme høje kvalitet og med masser af praktiske detaljer.

Kufferternes svar på Formel 1
Copenhagen Luggage fører bl.a. klassikerne fra Samsonite, Mandarina Duck og Montblanc, men du finder også de franske mærker Jump og Dot-Drops samt Danmarks største udvalg af amerikanske Tumi.

Tumi er et eksklusivt brand med øje for detaljerne, og deres letvægtskufferter fremstilles bl.a. af samme type kulfiber, der anvendes til F1-racere og militært luftmateriel. Det er let, stærkt og holdbart og giver dig en stilfuld kuffert, der ikke er til at slide op.

Dot-drops er et eksklusivt kuffertmærke, hvor du kan skabe dit helt eget udtryk med de særlige Dot-klistermærker – så du nemt kan få øje på den på bagagebåndet.

Se mere på www.copenhagenluggage.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...