Få hjælp til at finde din egen stil

Af:

I den stemningsfulde butik ved Københavns kanaler finder du ikke alene et stort udvalg af tøj til både hverdag og fest, men også en personlig service, der er i en klasse for sig.

Porte à Gauche ligger på skønne Christianshavn, lige ved kanalerne og tæt på nogle af byens store arbejdspladser som Udenrigsministeriet, Christiansborg samt diverse banker og advokatfirmaer.

”Det kan vi godt mærke, for mange af vores kunder er travle karrierekvinder, der har brug for at være præsentable på jobbet,” fortæller Porte à Gauches indehaver, Karina Wærum.

Karina Wærum tager selv imod i den hyggelige butik og bruger sin baggrund som designer og stylist, når hun hjælper kunderne til at finde deres egen stil.

”Det kan være en udfordring at skulle klæde sig formelt som kvinde i en mandeverden uden at forfalde til mændenes uniform, jakkesættet. Vi vejleder derfor gerne kvinderne til et mere feminint look, som stadig er præsentabelt, og hjælper dem til at kommunikere det rigtige gennem tøjet, hvis de for eksempel skal holde oplæg og har brug for enten at blende ind eller at træde frem.”

Personlig styling gør dig mere modig
Karina Wærum er selv designer og stylist og har et helt særligt øje for, hvad der klæder den enkelte, og netop styling og den gode service er noget af det, som Porte à Gauche er særligt kendt for.

”Vi elsker at rådgive vores kunder og at hjælpe dem til at finde deres egen stil. Derfor tilbyder vi, at man kan booke en en-til-en-session enten i butikkens åbningstid eller uden for.”

Man kan også have butikken for sige selv en aften sammen med en gruppe veninder eller kolleger, der i selskab med bobler og snacks bliver stylet og får gode råd.

”På den måde får man feedback fra dem, der er vant til at se en til hverdag, og det inspirerer de fleste til at turde lidt mere.”

Karina kommer også gerne hjem til dig for at gennemgå din garderobe, så du kan få ryddet ud i de ting, du alligevel aldrig kommer til at bruge igen. Den service koster 1500 kr., hvis du bor i Københavns området – de øvrige er gratis.

Et særligt udvalg
Udvalget hos Porte à Gauche er et bredt udsnit af danske og udenlandske mærker; Dea Kudibal, Hope, Ba&Sh, Dante6 og Sibin Linnebjerg for blot at nævne nogle ganske få.

”Vi har også et samarbejde med designer Christina Koch, der laver ting kun til os, og det samarbejde udvider vi til efteråret, for hendes design er meget populært.”

Her er tøj både til hverdag og til fest, og mangler du en venindegave, er udvalget af tørklæder, bælter, smykker, strømper og tasker stort.

”Jeg vælger det, jeg selv godt kan lide og går mindre efter, hvad der er moderne. Jeg hører tit fra leverandørerne, at jeg har valgt andre styles fra de forskellige kollektioner end andre, og det er jeg jo kun glad for, for det betyder, at man kan finde et udvalg her, som ikke fines en masse andre steder.”

Man stråler i det rigtige tøj
For Karina er det vigtigste, at stilen og snittet klæder den enkelte. Hvor man i tidligere tider ændrede stil i takt med ens alder, er det slet ikke noget, man gør i dag. Derfor kan man nemt forfalde til samme stil som sin teenager, selvom man har passeret de 40 eller 50.

”Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad der klæder en, når man er blevet ældre, og her er det godt med sparring, så man med mellemrum får opdateret sit look. Man kan tydeligt se på folk, når de får noget tøj på, hvor de selv synes, at de ser godt ud – så stråler de. Det er altid den oplevelse, vi går efter – og man kan altid regne med, at jeg er ærlig. Siger jeg, at noget er pænt, så mener jeg det,” slutter Karina Wærum.

Se mere på www.porteagauche.dk
eller på Instagram @porteagauche.

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...