Dyrenes verden er altid et besøg værd

Af:

Natur- og dyreoplevelser står højt på ønskelisten, når rejselystne danskere booker ferie. Hos Peacock Travel har man derfor specialiseret sig i at skræddersy alt fra safari i Afrika og Indien, til arktiske krydstogter, hvor man med held kan komme tæt på både hvaler og isbjørne.

Hvis du besøger Paris og ser fx Eiffeltårnet og Louvre, så har du fået en oplevelse for livet. Men kommer du tilbage til de to steder, vil det med stor sandsynlighed være nogenlunde samme oplevelse.

Tager du derimod på safari eller en anden form for natur- og dyrebaseret ferierejse, vil den altid være fyldt med nye indtryk og oplevelser, uanset om du har været på destinationen før – fordi årstidernes skiften og dyrenes uforudsigelighed gør hvert eneste besøg unikt. Det er i korte træk filosofien, når man taler med Peacock Travels erfarne safariekspert, Bo Finn Poulsen.

Indien er et overraskende godt safariland med bl.a. tigre, løver, næsehorn, elefanter og et overvældende stort fugleliv. 

Han har selv været i Afrika tæt på 100 gange, og alligevel bliver kontinentet ved med at overraske ham: “Man går aldrig galt af en safari i Afrika, for attraktionen skifter fra minut til minut. Hver eneste gang jeg har været dernede, har jeg fået nye og ekstraordinære oplevelser. Det kan være mødet med en elefant – for en elefant er jo ikke bare en elefant.

Måske er det en nysgerrig elefant, der kommer helt hen og snuser til bilen. Men det kan også bare være en stemning i landskabet eller en smuk solnedgang, der pludselig overrasker dig”.

Safari er ikke blot Afrika
Hos Peacock Travel er der ingen standardrejser, for man gør en dyd ud af at skræddersy rejserne ned til mindste detalje for den enkelte. Kategorien Peacock Wildlife er ingen undtagelse. Det er her du finder safarierne og destinationer med eksotiske dyre- og naturoplevelser.

“På vores hjemmeside har vi nogle pakker, som enten kan bookes direkte eller blot bruges som inspiration. Generelt anbefaler vi, at man vælger de lidt mindre steder, hvor servicen er højere og oplevelsen mere intim. Når man nu er fløjet helt til Afrika, er det synd at jappe det igennem. Og når man sidder på sin terrasse i lodgen er det bare bedre at kunne fornemme Afrikas dufte og lyde – i stedet for at blive forstyrret af naboerne”, siger Bo Finn Poulsen og forklarer, at en safari ikke nødvendigvis skal gå til Afrika:

“Der har igennem mange år været en stigende interesse for vores Wildlife-rejser, men selvom mange har været på safari i Afrika, bliver de vildt overraskede, når jeg nævner, at man også kan tage på safari i Indien. Her lever der faktisk flere forskellige rovdyr end i Afrika, og med lidt god planlægning kan man komme til at opleve både tigre, løver, elefanter, næsehorn, gazeller, hjorte, aber, krokodiller, bjørne og leoparder – samt det overdådige fugleliv, der tæller omkring 1200 farverige arter”.

Canada og de arktiske områder
I en helt anden boldgade finder man Canada og Alaska, hvor den bl.a. kan stå på nationalparker og mulighed for oplevelser med grizzlybjørne, isbjørne, ulve og elgsdyr. Langs vestkysten kan man desuden komme på hvalsafari.

“Derudover har vi en voksende afdeling for krydstogter til de arktiske egne, hvor man bl.a. kan opleve pingviner i syd og isbjørne i nord. Fordelen ved at rejse med de relativt små skibe er, at man kan komme ind til ellers meget utilgængelige steder. Samtidig er det luksuriøse rejser med et meget højt serviceniveau samt højtuddannede ekspeditionsledere”, siger Bo Finn Poulsen.

Se mere og drøm dig væk på www.peacocktravel.dk

På Antarktis er der næsten garanti for et spændende møde med pingvinerne.
Botswana er et af de mest uberørte safarilande i Afrika, og med Okavango Deltaet og Kalahariørkenen får du to meget unikke og forskelligartede naturoplevelser.

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...