Dansk smykkedesign i Hillerød

Af:

Der er masser af gode shoppingoplevelser i den historiske slotsby Hillerød. Hvis du er interesseret i eksklusive, danskdesignede smykker og ure, bør du besøge familiefirmaet Jan Ehlers Juvel & Urhus, der bl.a. byder på Georg Jensen, Ole Lynggaard og Ole Mathiesen.

Der er mange gode grunde til at besøge Hillerød i Nordsjælland. Slottet er et af de fineste renæssanceslotte i Europa, og både barokhaven og de skiftende udstillinger trækker turister til fra nær og fjern.

Et stenkast derfra finder du Slotsgade, der er fyldt med shoppingmuligheder i rækken af fine specialbutikker. En af dem er Jan Ehlers – Juvel & Urhus, der i snart 35 år har tilbudt et af Nordsjællands største udvalg af eksklusive ure og smykker, bl.a. fra store danske mærker som Georg Jensen, Ole Lynggaard og Ole Mathiesen.

Du finder dog også meget andet godt, bl.a. de berømte Pandora-smykker samt en hel del modebrands. Endelig er der også mulighed for at få fremstillet unika-smykker på bestilling samt at få serviceret og repareret ure.

Familiefirma på 2. generation
Jan Ehlers er en klassisk smykke- og urforretning, der drives af familien Ehlers. Efter et generationsskifte er det i dag ægteparret Cathrin Ehlers og Christian Ehlers Ingholt, der driver forretningen videre sammen med deres erfarne personale.

Jan Ehlers ligger midt på gågaden, Slotsgade.

“Vi har delt det lidt op, så jeg står for smykkerne, og Christian tager sig af urene. På begge områder satser vi på et eksklusivt og håndplukket udvalg – samt ikke mindst en god og personlig service”, fortæller Cathrin Ehlers, der i sommermånederne glæder sig over de mange turister der kigger ind for at se på cremen af dansk design.

Ud over udvalget af ure og smykker finder du også et udvalg af gaveideer, bl.a. de verdenskendte Kay Bojesen-dyr i træ.

Schweiziske urmærker er populære
Det er dog ikke dansk design det hele, for der er også førende schweiziske urmærker på hylderne, bl.a. TAG Heuer, Montblanc og Longines. Og ægteparret gør meget ud af konstant at følge med i modebilledet og være på forkant med de nyeste tendenser.

Derfor tager vi også på messer rundt om i verden for at se nyhederne med fingrene.
“Vi udvælger et bredt udvalg af brands og modeller, så der er noget for enhver smag”, siger Christian Ehlers Ingholt.

Der er med andre ord mange gode grunde til at gå på opdagelse i Hillerød – uanset om du er til det historiske slot eller til dansk design og shopping.

Se mere på www.janehlers.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...