I kølvandet på LED er lys blevet en jungle

Af:

Flere valgmuligheder – flere faldgruber.

Da LED’en så dagens lys, ændrede vores hverdag sig markant. Markedet eksploderede i lyskilder og armaturer fra mindre sundshedsfokuserede lande, antallet af valgmuligheder steg og forbrugerne blev præsenteret for billigt lys og løsninger, der hverken levede op til lovkrav eller ønsket om kvalitet.

Da lyset blev elektronisk, blev det også komplekst, svært at overskue og nemmere at fare vild i.

Et broget marked
Resultatet af den markant forandrede – og i mange tilfælde dårligere – LED-belysning har fået konsekvenser på arbejdsmarkedet. Ikke alene er det blevet svært at gennemskue, hvad man får for sin investering i lyskilder og armaturer.

Hos Dansk Lyskilde oplever vi også, at det forkerte lys resulterer i hovedpiner, trætte øjne og flossede energidepoter. Vi ser gentagne eksempler på, at fejlinformation, uheldige valg og manglende viden hindrer produktiviteten – forringer både kundeoplevelse og arbejdsmiljø.

Undgå at blive snydt!
I et marked med mange praktiske og sundhedsmæssigt vigtige valgmuligheder, er efterspørgslen på rådgivning blevet større.

Det er gået op for både virksomheder og forbrugere, at de alt for let bliver snydt med holdbarheden af produkterne, jævnheden i belysningen og varer, der pludselig ikke blev produceret længere.

Alt sammen dyre fejlkøb, der ovenikøbet har betydning for den daglige trivsel og den enkeltes velbefindende.

Om Dansk Lyskilde

I to generationer har vi beskæftiget os med lys. Vi ved, hvad der holder, hvor kvaliteten ligger og hvad du har brug for. Og så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald. 

Ring til os på tlf. 43 71 73 11 for råd og vejledning.
Se mere på

www.dansklyskilde.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Assistancen Portrætter0432
Det betaler sig at fastholde syge medarbejdere
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...